Kole Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 search kaže da niko nije pominjao ovo na forumu, a stvar je vrhunska teoretski bi moglo u strategije jer tehnicki podseca na ftl, ali ima taj match 3/logicki momenat pa kao ajd u ostalo uglavnom, igra je genijalna - kombo match 3 mehanike sa poteznim borbama steampunk mechova! zarazno je za medalju, pogotovo kad krene otkljucavanje naprednijih pilota i shasija na stimu je 13 jura, na drugarskim sajtovima je dzh topla preporuka http://store.steampowered.com/app/327670/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Meni jedino smeta sto je "umri, umri jos malo, predji iz XYZ puta" mehanika. Skupljas exp da bi otkljucao perma bonuse da bi ti sledeci run bio laksi ili moguc uopste. Misije biras po memoriji iz prethodnih pokusaja "Aha umro sam na njoj, da probamo drugu neku" i slicno. Ali igra jeste vrhunska i veoma zabavna. Trenutno mi svo vreme uzimaju Ironcast, Out There Omega i SkySaga. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts