Darko89 Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Pozdrav svima. Prodajem Karambit Case Hardened FT ! cena je 100 eu! trenutna cena na marketu je 230 eu Broj telefona 0605230936 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko89 Posted March 31, 2015 Author Report Share Posted March 31, 2015 SLIKA http://www.dodaj.rs/f/40/N1/1MnN7sQ5/2015-03-3100002.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 trejduj za kljuceve>prodaj kljuceve, bolje ces proci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko89 Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 Hvala na svetu Ujka.ali su mi potrebene pare hitno ! pa mozda ima neko ko je zainteresovan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3k111 Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Hvala na svetu Ujka.ali su mi potrebene pare hitno ! pa mozda ima neko ko je zainteresovan. Javio sam ti se ja, vidi ako mozes da mi odgovoris, ili na stimu, ili ovde u porukama :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Javio sam ti se ja, vidi ako mozes da mi odgovoris, ili na stimu, ili ovde u porukama :-D sine nemoj da uzimas ne vredi 100evra 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Ako cemo realno kod nas u srbiji ne vredi ni 100 dinara a ne 100eura al dobro. Nadam se da ces naci budalu koja ce dati te pare za skin 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko89 Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 sine nemoj da uzimas ne vredi 100evra Nemoj da uzimas brate.Sa deckom sam vec pricao i spustio cenu.Zasto mu ti onda ne poklonis Noz? Na marketu je 240 evra i dalje.U plusu je kako god okrenes. Naravno da ne vredi te pare,pixel na monitoru.Ali za te pare nikad neces naci bolji noz,niti ce ti iko prodati.Sve jedno ako hoce da kupi noz morace da odvoji neke pare ili da otvara kutije. Lepo si ga posavetovao. Meni je i ovako sve jedno prodacu ga sigurno Nije mi namera nikog da prevarim,jos manje da vredjam nekog.Slobodno moze da kupi na marketu noz ako mu tako vise odgovara.Sve jedno pare ce morati da potrosi ako zeli noz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Nemoj da uzimas brate.Sa deckom sam vec pricao i spustio cenu.Zasto mu ti onda ne poklonis Noz? Na marketu je 240 evra i dalje.U plusu je kako god okrenes. Naravno da ne vredi te pare,pixel na monitoru.Ali za te pare nikad neces naci bolji noz,niti ce ti iko prodati.Sve jedno ako hoce da kupi noz morace da odvoji neke pare ili da otvara kutije. Lepo si ga posavetovao. Meni je i ovako sve jedno prodacu ga sigurno Nije mi namera nikog da prevarim,jos manje da vredjam nekog.Slobodno moze da kupi na marketu noz ako mu tako vise odgovara.Sve jedno pare ce morati da potrosi ako zeli noz. pa nije nego ono bavim se trejdom ;) kao sto mozes da vidis na tom marketu svaki dan se prodaje za ~210eura ;) pricam o ft naravno, dolazimo do tvog noza koji na playside nema ni malo plave samim tim tesko se trejduje i ljudi ga prodaju za 80-85 pure kljuceva mozda i nize sve zavisi na koga naidjes ;) tako da posto znam d3k1 posavetao sam ga da ne uzima iz vec navedenih razloga ;) jeste pixel na monitoru ali prave pare su prave pare i za tih 100e moze mnogo bolje da prodje ;) 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko89 Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 Prodato ! Moze da se obrise Post ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts