Jump to content

Prodajem Karambit | Case Hardened FT JEFTINO

Darko89

Recommended Posts

sine nemoj da uzimas ne vredi 100evra

Nemoj da uzimas brate.Sa deckom sam vec pricao i spustio cenu.Zasto mu ti onda ne poklonis Noz? 

Na marketu je 240 evra i dalje.U plusu je kako god okrenes.

Naravno da ne vredi te pare,pixel na monitoru.Ali za te pare nikad neces naci bolji noz,niti ce ti iko prodati.Sve jedno ako hoce da kupi noz morace da odvoji neke pare ili da otvara kutije. 

Lepo si ga posavetovao. Meni je i ovako sve jedno prodacu ga sigurno 

Nije mi namera nikog da prevarim,jos manje da vredjam nekog.Slobodno moze da kupi na marketu noz ako mu tako vise odgovara.Sve jedno pare ce morati da potrosi ako zeli noz.

Nemoj da uzimas brate.Sa deckom sam vec pricao i spustio cenu.Zasto mu ti onda ne poklonis Noz? 

Na marketu je 240 evra i dalje.U plusu je kako god okrenes.

Naravno da ne vredi te pare,pixel na monitoru.Ali za te pare nikad neces naci bolji noz,niti ce ti iko prodati.Sve jedno ako hoce da kupi noz morace da odvoji neke pare ili da otvara kutije. 

Lepo si ga posavetovao. Meni je i ovako sve jedno prodacu ga sigurno 

Nije mi namera nikog da prevarim,jos manje da vredjam nekog.Slobodno moze da kupi na marketu noz ako mu tako vise odgovara.Sve jedno pare ce morati da potrosi ako zeli noz.

pa nije nego ono bavim se trejdom ;) kao sto mozes da vidis na tom marketu svaki dan se prodaje za ~210eura ;) pricam o ft naravno, dolazimo do tvog noza koji na playside nema ni malo plave samim tim tesko se trejduje i ljudi ga prodaju za 80-85 pure kljuceva mozda i nize sve zavisi na koga naidjes ;) tako da posto znam d3k1 posavetao sam ga da ne uzima iz vec navedenih razloga ;) jeste pixel na monitoru ali prave pare su prave pare i za tih 100e moze mnogo bolje da prodje ;)

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 4