Feel--- Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Imam problem sa fps-om, zapravo dok igram dm fps mi se ne spusta ispod 100, dok mi je na miksu fps 50-70. Zna li neko zbog cega? Reinstalirao sam windows, kanter, apdejtovao drajvere, ali opet ista stvar :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Da li miks uvek igras na istom serveru? Ako da , onda promeni server / skriptu. Ocigledno nesto nije dobro namesteno i to utice na performanse. Ukoliko nije isti server , onda si mozda pokupio neki .cfg koji ti smanjuje fps , ili instalirao neki gui. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feel--- Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 Nije do servera, sigurno. Pre 2meseca od prilike mi je radilo lepo. Nema logike da mi na dm-u bude fps 100, a na miksu 50-60.. Gui je standard, cfg i to nije sigurno jer sam pobrisao sve moguce fajlove sto se toga tice :// Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHAMAN_4G Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Reinstalirao si win.. proveri na grafickoj kartici podesavanja , Vertical Sync mislim da tako nesto pise to treba da ugasis iliti stavis na OFF :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 (edited) to bi bio slucaj da mu je i na dm-u 60 fps-a,ovako,poprilicno neobjasnjivo Edited February 6, 2015 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feel--- Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 Sredjena su podesavanja na grafickoj, best performance. Ne znam sta moze da bude, poprilicno me nervira sto ne mogu nikako da vratim na staro. Bolje bi mi bilo da mi je na dm-u fps 60, nego na miksu. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 pocni da igras csgo :P 3 Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Nije do servera, sigurno. Pre 2meseca od prilike mi je radilo lepo. Nema logike da mi na dm-u bude fps 100, a na miksu 50-60.. Gui je standard, cfg i to nije sigurno jer sam pobrisao sve moguce fajlove sto se toga tice :// kako znas da nije do servera ? kakve veze ima ako ti je do pre 2 meseca radilo lepo? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feel--- Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 kako znas da nije do servera ? kakve veze ima ako ti je do pre 2 meseca radilo lepo? Pa brate nije do servera, igram deathmatch na svakojakim serverima i ne pada mi fps, udjem na bilo kom serveru da igram miks fps mi je 50-60 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts