cyBhoneR Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Ljudi uradio sam juce sistem i sve najnovije drajvere poskidao sa neta. Udjem u wow u kojem sam pre radjenja sistema imao oko 150fps-a i vidim da mi fps jedva 30. Reinstalirao sam drajver od graficke,skinuo novi,tj isti onaj koji sam instalirao i pre i opet isto. Jel ima neko ideju kako to da fixujem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 stavi detalje na minimum kao sto si pre imao, mozda ti vrati tih 150fpsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 16, 2015 Author Report Share Posted January 16, 2015 To mozda na toj tvojoj krbulji :) baj d vej sad sam testirao cs:go i dotu2 ima frame dropove na svakih 10ak sekundi. Ne znam da li su sjebali nesto ovi windows update-ovi posto sam ih "nasilno" instalirao sve odjednom. Da li da instaliram stari drajver sa cd-a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrtMrtSmrt Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 (edited) Ljudi uradio sam juce sistem i sve najnovije drajvere poskidao sa neta. Udjem u wow u kojem sam pre radjenja sistema imao oko 150fps-a i vidim da mi fps jedva 30. Reinstalirao sam drajver od graficke,skinuo novi,tj isti onaj koji sam instalirao i pre i opet isto. Jel ima neko ideju kako to da fixujem? Ja veceg sabana od tebe nisam video ...Aj se seti da otkljucas u wow-u fps u opcijama pa se onda javi pa ti nista nisi naucio kod gaziranog ... Mislim na vsync on or off a i ko je jebe kad neces da me zoves da ti sredim pa se sada cigani i smaraj ljude po forumu... Edited January 16, 2015 by TrtMrtSmrt 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 16, 2015 Author Report Share Posted January 16, 2015 Ja veceg sabana od tebe nisam video ...Aj se seti da otkljucas u wow-u fps u opcijama pa se onda javi pa ti nista nisi naucio kod gaziranog ... Mislim na vsync on or off a i ko je jebe kad neces da me zoves da ti sredim pa se sada cigani i smaraj ljude po forumu... aj ne lupaj majke ti. Ako varira od 25 do 150 logicno je da je povecano do maksimuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Mozda ti je i dalje na integrisanoj grafi, prebaci ako nisi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 16, 2015 Author Report Share Posted January 16, 2015 Prebacilo je brate,ne znam koji je djavo. Probacu jos jednom da roknem sistem,neam pojma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts