Bumblebee Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Pozdrav svima, mozda e ovo offtopic ali ne znam gde bih drugo mogao da napisem.. Naime trazim lika koji se zove i preziva Toza Knezevic, kako bi uzeo scan od njega tj njegove licne karte. Kupio sam wow acc od nekog dbla odavde i ostao mi je duzan licnu kartu. Sve u svemu, nisam treutno u srbiji ali dolazim 20og, pa cu da posetim "prodavca" a do tada, molio bih vas ako poznajete tog Tozu, da mi se javite Unapred hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted January 9, 2015 Popular Post Report Share Posted January 9, 2015 mislim da taj lik zivi na banjici ima nalog na ruru znam da je kacio neke klipove ovde na "ko je najjaci" topiku, cela mislim da je nick lik nema ruke bukvalno, kontam da mu trazis adresu na PM i odes da mu nalupas par samara! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumblebee Posted January 9, 2015 Author Report Share Posted January 9, 2015 imam adresu.. slao sam mu novac iz inostranstva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 (edited) ko bre oce da me prebije, ja sam vampir toza ne mozete mi nista Edited January 9, 2015 by Ћела 2 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts