kizami43 Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Prestao je da mi radi senzor na misu,sve ostalo radi sem senzora to se desilo posle pada misa na pod.Zanima me dal postoji mogucnos da se ovaj problem popravi ili mogu da ga bacim. U pitanju je steelseries sensei. Izvinjavam se ako ovaj topic ne pripada ovom podforumu,hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Naravno da postoji mogućnost :) Nosi ga u servis. Ako imaš garanciju ni slučajno nemoj da kažeš da ti je ispao jer ti je neće uvažiti. Naravno ako unutra ima vidljivih fizičkih oštećenja, tj ako se nešto polomilo neće ti je uvažiti, ali svakako da mogu da ga poprave o tvom trošku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 polomljen mi je asov, pao mi liku na glavu. imam garanciju, help 1 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kizami43 Posted December 7, 2014 Author Report Share Posted December 7, 2014 Naravno da postoji mogućnost :) Nosi ga u servis. Ako imaš garanciju ni slučajno nemoj da kažeš da ti je ispao jer ti je neće uvažiti. Naravno ako unutra ima vidljivih fizičkih oštećenja, tj ako se nešto polomilo neće ti je uvažiti, ali svakako da mogu da ga poprave o tvom trošku. Nazalost nemam garanciju jer sam ga kupio u USA. Hvala na odgovoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts