Popular Post Filch Posted December 5, 2014 Popular Post Report Share Posted December 5, 2014 Sta je Perfect Cut? Horde Guild na Kazzak serveru,napravljen od strane par dobrih in game kao i IRL drugara sa ciljem sto boljeg zezanja kao i kvalitetnog raidanja!Guild je napravljen u novembru 2013 godine!Jesmo mladi,ali sam core guilda ima mnogo iskustva u raidanju: top guilde,hc raidanje 24/7,no sleep varijante etc :3 Sta mi trazimo? Trazimo sve igrace sa exYU prostora koji zele da se druze i raidaju.Ono sto mi trazimo su ljudi koji imaju dovoljno slobodnog vremena da se posvete igri(ovo ne znaci da treba da budete online 24/7),ljude koji znaju da igraju svoju klasu,ljude koji mogu da podnesu tu i tamo neku prozivku na svoj racun! Sta mi nudimo? Guild koji je napravljen sa ciljem da se druzimo,zezamo.. raidamo i to sve na jeziku koji je nama pristupacan.Atmosferu na TS koja je nekad vrlo napeta,a u 90% slucajeva urnebesna!!(TS je obavezan kao i ispravan mic..). Kad cemo mi to da raidamo? Nasi raid dani su Sre/Cet/Ned 20:00-00:00 CET Klase koje su nam potrebne: Mage,Ele/Enha shaman,Rogue,Guardian/Feral druid,BM/WW Monk,Resto Shaman,Holy/Disc/Shadow priest Za vise informacija Filch#2396 Website: http://perfectcut.enjin.com/ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 (edited) Problem Balkanskih guildova je taj sto se desava sledeca situacija. Sve krene super penal *hype hype*, da bi kroz neka 2 meseca nekom seronji dokurcilo i taj seronja je sasvim slucajno u top 3 dps (ne daj boze tank ili healer). Posle slicnog dogadjaja pocinju replacovi, upadaju likovi koji nemaju blage veze sa igricom (usled nedostatka dobrih balkanskih igraca - oni sto sabijaju u 99% slucaja imaju hc guild gde raiduju) i onda se pojavi nekolicina likova koji nece da trpi failove. Krece ogovaranje, ponekad i svadja/koskanje. Nakon toga sasvim random situacija, hard core raideru koji je bio 100% attendance 'misteriozno istice game time' i nema ga vise do sledeceg patcha. Pojavljuje se rupa u rosteru, manjak ljudi, balkanski guild - niko nece strance ofc. Ukratko posle toga guild postaje casual, ili se kompletno raspadne.. Kraj. Da se vratim na temu, zelim vam puno srece momci, nadam se da cete uspeti tamo gde mnogi nisu, Poz. Edited February 5, 2015 by Souldrinkah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Cisto update progresa: 5/7 HC 7/7 Normal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 pug progres Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 PUG?Kako to moze biti progres gilde? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 /facepalm 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filch Posted December 21, 2014 Author Report Share Posted December 21, 2014 Update 6/7H @ Sunshine Hvala na podrsci :3 @Cyb Mi ne radimo pugove.. sve sto smo ubili ubili smo sami kao guilda sto se moze videti i na wow progress-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Update 1/7 Mythic :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leadb Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Update? :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Twinsi 19% :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumblebee Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 ja ne mogu da vidim progress na wowrogress.. samo iz mopa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts