Jump to content

WoW Black Friday QaA

BioMage

Recommended Posts

Pozdrav. Ovo ce da bude jedno opsezno pitanje pa da pocnem od pocetka.

Pre nekoliko godina kupio sam WoW sa sve tada  najnovijom expanzijom Cataclysm. Igrao sam nekih mesc dana pa prestao. Kasnije sam promenio racunar. Kad sam poceo igrati Hearthstone koristeći isti accountod na kojem sam igrao wow skinuo sam i battle net (koji je u vreme kad sam igrao wow nije se mogao skinuti ilite ja nisam znao da moze da se skine) primetio sam da wow vise nije uracunat u games koje imam na account. Sad me zanima ako sad kupim wow a kasnije rasprave radi reinstaliram PC znaci izbrisev absolutno sve. Hoce li mi WoW ostati na accounta tako da ja samo skinem client i nemoram ponovo da kupujem igru? I jos jedno pitanje ako kupim wow koristeci moj acc ali na drugom compu nemoram da ga instalujem na tom PC vec mogu na svoom?

Hvala

Edited by BioMage

Ne bi bilo logicno da ti WoW ne postoji na accountu, osim ako si uzeo od neke kinezare ili nesto slicno pa te taj neko izjebao na keca. U svakom slucaju ono sto kupis ti ostaje na accountu i ima opcija da se skida client beskonacno puta, tako da mozes formatirati comp slobodno. Pozdrav

Edited by Souldrinkah