Ivanch3 Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Kako vam se čini film Fury (Bes) Meni me malo preterano da Sherman čini čuda kao na filmu. Ako imate posebno forum za filmove... izvinjavam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela [SWOS] Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Pa i ne cini cuda u filmu zapravo. Film je solidan iako sam ocekivao krs. Doduse, malo su ne-konzistentni bili oko nekih stvari (panzershrek - na sta lici tenk na pocetku filma kad ga probiju sa ovim cudom, a na sta lici na kraju filma). Takodje, smara teatralnost do zla boga, totalno kvari utisak. Ostalo, daleko iznad ocekivanja, jer sam ocekivao da ce napraviti film u kome jedan tenk ide i hebbe kevu svima, niko mi nista ne moze...a posebno kada sam video u trejleru da 1na1 ima borba sa tigrom. Necu da pravim spojler, no svakako mislim da je film generalno dobro odradjen. Ah da...eksplozije...i tu preterase...kao da se radi o Star Wars-u. Quote “Faith moves mountains, but only knowledge moves them to the right place” [Joseph Goebbels] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanch3 Posted November 3, 2014 Author Report Share Posted November 3, 2014 I meni činilo da su eksplozije maaaaaalo preterane... kao da su uništili Death Star sve puca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanch3 Posted November 4, 2014 Author Report Share Posted November 4, 2014 Mada.... šta mi je zanimljivo da li zaista vredi dati tolike pare u igri na tier VI premium tenk.... Skuplji od novog Superpershinga, jest' da se dobije 4200 zlata uz ponudu ali opet mi je nekako čudno, da bi neko dao pare samo da bi "posedovao" u garaži tenk iz filma, kad je u suštini to isti Sherman, samo sa preimum zaradom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts