RUN.atheistP Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 (edited) Nova gaming organizacija ''Nether-Esports'' iz Nisa organizuje turnire u Doti2,LOL-u,World of Tanks i Starcraftu.Kada su culi da je skoro bio turnir u WC3-u,odlucili su da ubace i WC3.Prvi turnir bice online a posle toga u zavisnosti od igraca,moguc je Lan turnir u Nisu.Nagrade su novcane,uplata je 500 dinara a prvi tri mesta dobijaju Razer opremu. Pocelo je! http://netheresports.com/nether-esports-wc3-turnir-1/ Edited November 1, 2014 by myDGB.atheistP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajk^ Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 IDEMO !! :D WC3 <3 sad bi bilo lepo da se odazove jedno 30 coveka :D da igramo ko ljudi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted November 1, 2014 Author Report Share Posted November 1, 2014 Hoce ja se nadam vec ima 7,8 :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
racan_ Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Pozdrav, iako prvi kupovi za igrice nisu prošli mi smo se odlučili na herojski poduhvat i objavili vest za LAN. Možete pronaći kod nas na sajtu sve informacije u vezi sa turnirom! I naravno biće WC3 :D! Vidimo se!http://netheresports.com/nether-esports-lan-turnir-maj-2015/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Cekaj, ove cifre su mesecno placanje za ucesce na glavnom turniru u maju? Zasto je za sc2 kotizacija skuplja nego za wc3 s obzirom da su obe igre 1v1 i isti RTS-ovi? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted November 3, 2014 Author Report Share Posted November 3, 2014 Dobro pitanje @Moralni Pigmej Pitanje za Racana: Koliko igraca ce igrati na Lanu u Maju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
racan_ Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 (edited) Cekaj, ove cifre su mesecno placanje za ucesce na glavnom turniru u maju? Zasto je za sc2 kotizacija skuplja nego za wc3 s obzirom da su obe igre 1v1 i isti RTS-ovi? Ne mesečno plaćanje, prijava za LAN toliko košta taj mesec. SC2 ima mnogo veći prize pool u odnosu na WC3 jer ESL (turtle entertainment) nije dozvolio da se WC3 igra i rečeno je da ne žele da finansiraju taj deo, ali smo mi uspeli da izvučemo nešto. Dobro pitanje @Moralni Pigmej Pitanje za Racana: Koliko igraca ce igrati na Lanu u Maju? RTS: 16 timova po igri MOBA: 16 timova po igri HS: 16 igrača SC2: 16 igrača Edited November 3, 2014 by racan_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Ne znam da li shvatas ali u Srbiji nema 16 aktivnih sc2 igraca, plus, sumnjam da ce tome da doprinese ovoliki ufur :/ Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts