petzko Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 planiram da kupim komp, zanima me koliki fps mogu da imam na ovoj konfiguraciji:AMD Athlon™ X4 Quad-Core 750K, Black edition 3.40 ghz AMD Radeon R7 260X, 1GB GDDR5 8GB DDR3 Ram za cs go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 biće okej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Hmm, trebalo bi da imas konstantnih 120fps recimo. Ne znam da li ta graficka moze da izvuce vise, mozda 150-170 max. Nek ti potvrdi jos neko 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 ja imam 740 procesor dosta slabiji graficku sa 8gb rama i ne ide mi na 5on5 manje od 120, tako da je kod tebe 150 zagarantovano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Hmm, trebalo bi da imas konstantnih 120fps recimo. Ne znam da li ta graficka moze da izvuce vise, mozda 150-170 max. Nek ti potvrdi jos neko ne lupaj gluposti 1 2 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petzko Posted August 17, 2014 Author Report Share Posted August 17, 2014 AMD FX-6300, Black Edition 32nm ipak uzimam sa ovim procesorom, dosta je bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 ne lupaj gluposti dobro majstore, izvini sto pokusavam da pomognem, ako sam i omanuo nisam puno omanuo i napomenuo sam da i drugi napisu nesto. Posto znas da gresim, mogao si slobodno da u nastavku i napises gde sam pogresio i pomognes coveku posto mu i dalje niko nije rekao tacno koliki ce fps imati, a trenutno nisam daleko od istine, s obzirom da je neko iznad vec rekao da ce imati barem 150. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petzko Posted August 17, 2014 Author Report Share Posted August 17, 2014 dobro je ljudi, sta se svadjate, koji vam je.. raspitao sam se danas, na low settings bi mogao da imam 250 fps, na dm 180 najmanje... na starom kompu koji je star 5 godina imam fps 170, nemoguce da ce i ovde biti isto.. u svakom slucaju hvala vam svima na odgovorima :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 dobro je ljudi, sta se svadjate, koji vam je.. raspitao sam se danas, na low settings bi mogao da imam 250 fps, na dm 180 najmanje... na starom kompu koji je star 5 godina imam fps 170, nemoguce da ce i ovde biti isto.. u svakom slucaju hvala vam svima na odgovorima :) Ma brate ne svidja se niko, to je normalno ovde kad god napisem nesto... pricao sam sa drugom dosta na konto amd/intel racunara jer sam sebi pre nekog vremena narucio intel procesor i5... ali sam naravno razmatrao AMD kao mogucnost jer je jeftiniji skoro duplo, a objasnjeno mi je da cak i ovih 6 jezgra koji ima tvoj nisu dobri kao intelova cetiri... i da ne mogu da imam fps koji sam trazio... u toj racunici sa veoma slicnom grafickom kao ova koju si gore naveo, receno mi je da bi mi radilo ovako kako sam gore napisao... al nema veze sad treba da budem spaljen na lomaci sto sam ti napisao ono sto sam ja saznao od drugih, dok ce neko cisto meni da dodje i napise e degen si sto si probao da pomognes kad ne znas... mozda i jeste upravu ali barem nek ti pomogne onda u nastavku kad vec covek zna bolje :) inace srecno sa novim racunarem 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1pper Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Gygabite Nvidia GTS 250 (ne proizvodi se odavno, stara je) AMD Phenom II B55 3.2x4 (staaaaro takodje) 250-400fps normalno, max padne do 200 kad je totalni haos na mapi. Pisaj po intelu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Ne znam da li si ga vec narucio, ja sam danas otisao po upravo ovaj procesor fx-6300 koji si naveo i maticnu plocu, i spojicu ih sa amd radeon 6570 grafickom, pa do petka kad sve to ukomponujem radim test i javljam ti koliki je fps sa navedenom grafom za cs:go :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petzko Posted August 22, 2014 Author Report Share Posted August 22, 2014 ipak jos uvek necu uzimati komp, sacekacu jos neko vreme. cuo sam za fx 6300 procesor da ce od 1. septembra da padne cena za oko 30% e sad da l je to istina ili su samo glasine, videcemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 ipak jos uvek necu uzimati komp, sacekacu jos neko vreme. cuo sam za fx 6300 procesor da ce od 1. septembra da padne cena za oko 30% e sad da l je to istina ili su samo glasine, videcemo :) Da, video sam i ja na komentarima na nekim sajtovima da su pitali da li ce taj popust da vazi i kod nas, na sta ovi jos nisu imali odgovor... u svakom slucaju nosim u ponedeljak komp tamo da mi oni ubace ove komponente, kad sve testiram napisacu ti full specifikaciju za svaki slucaj pa ti uporedi dal je to to sto ti treba, kad god uzimao :) negde u toku sledece nedelje, jer imam neke obaveze 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Uzmi i7. Isplatice ti se za godinu dana kroz racun za struju u odnosu na AMD 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 pecko, sledeći put nađi hardware sekciju ovog foruma i tamo pitaj ljude koji nešto zapravo znaju. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 bravo zoome, ovo je bio najgluplji komentar do sad. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 ma pusti to, vojin grozn1 dinic uhvaćen sa wh-om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Jel ima negde video? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 I dalje cekam da mi WinWin vrati kompjuter iz servisa, posto sam ga odneo dok je jos u garanciji. Rok od dve nedelje je probijen, pa me zanima kakva su moja prava tacnije da li mogu da ih tuzim ili sta da radim? Ne znam kako to uopste funkcionise ali kaze mi cale da bi morali da vrate tako kao sto su rekli, ako je to rok. U svakom slucaju cim se to zavrsi ide update sa fps-om :) i ako moze neko da mi odg za ovo vezano za garanciju da li su u obavezi da ga isporuce za 15 dana posto je dat, kao sto su mi rekli, ili moram da "cutim" i cekam dok ne zavrse to :) hvala 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Pise ti na garanciji, mislim da je rok 45. dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 fx6300 na 4,5ghz = 240-330FPS sa gtx660. tako da ti je bolje uzeti i5 3350p ,imaces stabilniji fps tj manje dropove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Rok je 15dana (osim za namestaj i tehniku) za te dve stavke je 30dana :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan4dream Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Gygabite Nvidia GTS 250 (ne proizvodi se odavno, stara je) AMD Phenom II B55 3.2x4 (staaaaro takodje) 250-400fps normalno, max padne do 200 kad je totalni haos na mapi. Pisaj po intelu. Sagni se intelu budalo ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts