qwert00 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 ne znam koliko ovo moze biti nekom zanimljivo imam dakle samo D3(kutija-diskove) bez ekspanzije, koristim i android authentikator. Na nalogu ima malo vise od 67e. Ne znam koliko sad ovo vrsi posao nekome- pretpostavljam da mogu da se iskoriste i dalje ove pare koje su na nalogu(nisam bas u toku). Barem za kupovinu igara ako nista vise(ili za kupovinu bustera za Hearthstone: Heroes of Warcraft) Ima jednog lvl 60 WD, sa sada sigurno losim gearom kad se pojavila ekspanzija ima i Hearthstone na nalogu - na kome nisam previse igrao ali sam skupio odredjenu kolicinu golda za arene ili bustere(planirao sam da igram arene kada se uhodam ,ali mi je igra dosadila u medjuvremenu:D) Nemam pojma koliko ovo vredi.Ako imate neku zanimljivu ponudu posaljite(ako ne D3 ce ostati kod mene). moze i neka zamena za pcie grafiku(sa mogucom mojom doplatom). Moze i zamena za npr Guild Wars uz vasu doplatu - mozda bih probao GW napokon:). Prodajem samo iz razloga sto verovatno necu vise igrati D3. Ako ovih 67e nekome vrede naravno. Posto je vrednost samog D3 bez ekspanzije i bez ovih para smesno mala:) Inace ako je neko od starijih forumasa, koje znam licno ili online, zaintresovan moze da "pozajmi" igru besplatno od mene posto sam video da su neki kao Dule poceli da igraju D3 prilicno kasno C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 da dodam jer me je neko pitao: -imam 1375 golda u Hearthstone-u .Toliko je ostalo dok se nisam smorio sa igrom:) -imam dakle solo D3 i 67e na battlenet nalogu gde se nalaze ove dve igre (pare su ostale od real money aukcija). Koliko znam te pare mozete iskoristiti za kupovinu expanzije za D3, wow, i sl...valjda za sve sto ima blizz u ponudi? samo ovo proverite(ili ako neko zna - nek napise)...ranije su se ove pare preko paypal mogle cak i povuci. C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts