Jump to content

Menjam Sony Xperia J za iPhone 4/Samsung S3

m3hanizam

Recommended Posts

Menjam navedeni telefon, dobijen pre neki dan, nisam čak ni otvarao kutiju, nikad korišćen.

Menjam za iPhone 4, naravno korišćen ali sa malim znakovima korišćena, prednost beli.

Menjam i za Samsung S3, sa malim znakovima korišćena, u tom slucaju ja doplaćujem, koliko ćemo se već dogovoriti.

U pitanu je ovaj telefon - http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/123046-image/Sony-Xperia-J-Review-005.jpg , naravno simfree i ostala sranja.

Kontakt ovde ili https://www.kupujemprodajem.com/Sony-Xperia-J-Prodajem-ili-menjam-14149467-oglas.htm?filter_id=

pozvoz

1970

Matori, nemam stvarno nikakvu zlu nameru da ti miniram oglas, ali sumnjam da ce neko hteti da menja iPhone ili jos gore S3 za ovo govno

To je najkrsh telefon kojeg sam ikada video, baguje, spor je, jedino sto je kod njega dobro je to sto lepo izgleda, barem meni.

Bolje ga skroz prodaj pa skupi pare da kupis polovan ajfon, ima da se nadje u super stanju za tipa 150 jura 

• Upvote (+1) 1

Pa i gledam da ga prodam, mislio sam da ga dam za neki polovan iPhone jer su cene slicne, a za S3 bi doplatio. 

Imam oglas i na kome ga prodajem, nadam se da ce neko uzeti pa da uzmem iPhone.

Video sam i nove iPhonove zakljucane na iCould-u, a cuo sam da nije skupo da se otkljuca, pa mozda uzmem i to, neki lik mi nudio nov 4s ali zakljucan iCould.

Svakako hvala na savetu :)

Edited by STRN

1970

Obesi macku o rep ako ti je zakljucan na icloud.. To mozes da koristis samo kao za delove ili u najgorem slucaju ukras. Taj fon je najverovatnije dekran ili izgubljen i ne moze da se povrati sa iClouda jer treba pass i nalog koji je nemoguce povratiti.. Mislim da sam procitao negde da je to zapravo i moguce ali ga posle toga neces uspeti normalno da ga koristis. Bolje idi na forum nas za iphone, to ti je jedna od sigurnijih varijanti.. I obavezno kupuj od prvog vlasnika. Ne mora imati racun ali garanciju (iako je istekla) i kutiju mora imati.. Nikakvi iPhone 4 od opreme samo punjac oglasi. Prodaj sto pre tu xperia-u sto pre da dobijes vecu kintu i polako trazi iPhone. Govorim ti iz licnog iskustva, bolje da cekas i nadjes u sto boljem stanju nego da pozuris samo zato sto si video dzabaka iPhone pa posle da bude dza bu. I gledaj da ti ne koriste x sim, r sim i ostale..

Obesi macku o rep ako ti je zakljucan na icloud.. To mozes da koristis samo kao za delove ili u najgorem slucaju ukras. Taj fon je najverovatnije dekran ili izgubljen i ne moze da se povrati sa iClouda jer treba pass i nalog koji je nemoguce povratiti.. Mislim da sam procitao negde da je to zapravo i moguce ali ga posle toga neces uspeti normalno da ga koristis. Bolje idi na forum nas za iphone, to ti je jedna od sigurnijih varijanti.. I obavezno kupuj od prvog vlasnika. Ne mora imati racun ali garanciju (iako je istekla) i kutiju mora imati.. Nikakvi iPhone 4 od opreme samo punjac oglasi. Prodaj sto pre tu xperia-u sto pre da dobijes vecu kintu i polako trazi iPhone. Govorim ti iz licnog iskustva, bolje da cekas i nadjes u sto boljem stanju nego da pozuris samo zato sto si video dzabaka iPhone pa posle da bude dza bu. I gledaj da ti ne koriste x sim, r sim i ostale..

hvala puno na savetu, to za iCloud nisam znao, kontao sam ako se otkljuca sve je okej...

Pa bas i gledam sto pre da ga prodam, imao sam ponuda ali su cene bile niske.

hvala jos jedom

Edited by STRN

1970

• Create New...