Shekk Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 I Feno je odustao od postovanja vesti ovde Exp build je sada prišljamčen za main branch, može da se pokrene umesto standardnog/starog Rusta lagano i bez drndanja Steam opcija... oh well Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 samo lagano, uskoro će h1z1 :))) i taman će biti f2p, što je i najpoštenije za nedovršena sandbox govanca Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 (edited) Ma nisam, bio zauzet ovih dana. To sam video u nekom kratkom svracanju na FP. Nade su mi i dalje podignute visoko, mora se ponoviti slucaj "eren" sa manje padanja u bezdan bez potrebe. :D Edited June 23, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Ili ovo, Forest ili taj govnavi DayZ clon sto ga marence pominje. Ali zabava mi je jos u secanju, ono sto smo se igrali je bas bilo vrh :D. Oni poceci su nenadjebivi ni u jednom MMO-u ma ko sta pricao. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts