Marker Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Moze mala pomoc, posto ne znam koliko da trazim za acc.. E ovako. acc je plat 5 0lp 2 str rune pejdza, 32 heroja 13 skinova Midnight Ahri Nurse Akali The Mighty Jax Pre Void Kassadin Hight Command Katarina Viridian Kayle Prestigious LeBlanc Franch Maid Nidalee Gothic Orianna King Tryndamer Dreadknight Garen + Riot Girl Tristana Unchained Alistar Icon TSM, SK Telecom T1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 kapiram da mozes da uzmes 50e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marker Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 Tako sam i ja nesto kontao.. Jel zna neko gde mogu da postavim oglas da prodajem acc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 (edited) imas 10 skinova koji i nisu nesto, poslednja 3 su dzaba ako se dobro secam samo dva run pejdza je jako malo, nisi stavio koji si server sto isto utice na cenu.. ni rune nisi nabrojao nisi ni heroje nabrojao koje imas, ja opusteno mogu da pretpostavim da imas ovih 13 + 19 komada koji kostaju 450 ipa :D tako da ono, malo si informacija dao, pogledaj po netu kako ljudi kace oglase i onda napisi kako i sta pa mozda neko i moze da ti pomogne :) evo ti primer jako dobrog oglasa http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234934795 - pa uporedi jos i cene :), ne slusaj lancemi3d-a, taj ne zna sta prica :) Edited June 11, 2014 by rogi~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 imas 10 skinova koji i nisu nesto, poslednja 3 su dzaba ako se dobro secam samo dva run pejdza je jako malo, nisi stavio koji si server sto isto utice na cenu.. ni rune nisi nabrojao nisi ni heroje nabrojao koje imas, ja opusteno mogu da pretpostavim da imas ovih 13 + 19 komada koji kostaju 450 ipa :D tako da ono, malo si informacija dao, pogledaj po netu kako ljudi kace oglase i onda napisi kako i sta pa mozda neko i moze da ti pomogne :) evo ti primer jako dobrog oglasa http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234934795 - pa uporedi jos i cene :), ne slusaj lancemi3d-a, taj ne zna sta prica :) Prodao sam svoj Plat 5 za 50e, sa 80heroja i samo jednim skinom koji sam lično platio, na EUNE serveru, za 50e. S obzirom da on ima 13 skinova i Plat 5 je što je sasvim pristojno, kapiram da se to podudara negde... ali poslušaj savet i ostalih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 slabo ti brate kapiras.. to sto si prodao tvoj akaunt za 50e ne znaci da vredi toliko. mozda vredi manje, mozda vredi i vise, sve zavisi STA IMAS NA NJEMU velika je razlika izmedju 80 i 30 heroja, i ti opet citas no sto tebi odgovara, 3 skina su dzaba, ostali su manje-vise sranje i sami skinovi ne odredjuju cenu akaunta, tu idu i ostali faktori koje sam nabrojao u prethodnom postu rune page, rune, heroji (KOJI, NE KOLIKO), divizija/liga, mmr (elo), skinovi, da li je prvi vlasnik, da li je akaunt banovan, koji server itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts