Glly Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 E-Frag DeathMatch 128tickrate [CS:GO] 176.57.142.200:27001 Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevanFTW Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Lepo je sto imamo kao "nas" prvi(od kad ja igram) dm al ako je bas namenjen za Srpsku scenu zar nije bolje da je hostovan u Srbiji? Jel zato sto nebi bilo dovoljno nasih igraca da se popuni server ili postoji neki drugi razlog? Stvarno ne trolujem niti hejtujem ok je server samo me legit zanima,vi ste definitivno jedina organizacija koja moze da napravi tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 (edited) ako je bas namenjen za Srpsku scenu zar nije bolje da je hostovan u Srbiji? po meni je za srpsku scenu bolje sto je hostovan u nemackoj, ako je srpski server nece biti stranaca na istom a generalno ka nemackoj svi imamo slican ping pa moze da se nadje i neki poljak, nemac, francuz koji je od nasih "random" igraca bolji za klasu Edited June 15, 2014 by iAN 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevanFTW Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Znaci zbog skilla igraca,ok.Hvala na odgovoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts