FreeStyler>GT-R Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 (edited) 1.Toshiba AT300SE-101, 16gb, IPS, Tegra3 Kupljen 15.07.2013. u Comtrade-u, u garanciji do 15.07.2015. Kutija, pisana garancija, racun, punjac, usb kabel. Tablet u je u odlicnom stanju, ekran bukvalno kao nov, na ledjima par sitnih ogrebotinica od ostavljanja na sto, celokupno stanje 9/10. Update-ovan na android 4.2 fabricki. Moguca proba kod mene u stanu da se uverite u ispravnost uredjaja. Dajem i licne podatke radi Vase dodatne sigurnosti pored pisane garancije. . Cena:175eu fixno. Odlican tablet za ovu sumu novca s obzirom na hardver u njemu i sam rad tableta..Nov je oko 250-260eu, mislim da je cena i vise nego korektna. 2.Zagg Folio, oklop i tastatura za iPad u jednom.Dolazi u svojoj originalnoj kutiji, knjizice, kabel za punjenje itd.Funkcionise preko bluetooth-a.Tastatura ima svoju bateriju koja se puni putem usb kabela, baterija traje bas jako dugo, recimo da sam je punio svakih mesec dana ako ne i redje. Ovaj oklop je po meni nesto najbolje sto sam video i koristio za iPad.Nivo zastite je fantastican.Pored toga mogucnost koriscenja tastature na iPadu, koja ima dosta precica za sam iOS pretvara iPad skoro u laptop.Sam iPad u oklopu moze da se postavi (zaglavi u predvidjeno mesto) da stoji upravno kao ekran kod laptopa.Oklop je carbon varijanta, crne boje sa texturom.Stanje je solidno.Moj bivsi iPad je u njemu proveo 90% vremena od godinu i po dana. Link: http://www.zagg.com/zaggfolio-ipad-keyboard-case/6142 Test : U video snimku na datoj stranici je prikazan identican primerak koji i ja prodajem, znaci identican kao na snimku.. Cena 30eu fixno, skladno stanju mislim da je korektna, nov oklop je 100eu na samom sajtu proizvodjaca, i pored toga jako retko je dostupan u carbon varijanti. Saljem slike na e-mail zainteresovanima. 3.Gitarsko pojacalo Laney LX35R U perfektnom stanju, izuzetno malo koristeno(zadnjih pola godine se ni ne koristi, kupljeno je drugo pojacalo). Prvi i jedini vlasnik. Staro dve godine, kupljeno u Mitros Music-u i placeno 22.000rsd.99% vremena provelo u sobi, svega par puta izneseno iz stana. Detaljno ocisceno i sredjeno. Pre postavljanja oglasa servisirano i utegnuto. Pojacalo bez ikakve mane ili slicnog, dajem radnu garanciju mesec dana! Takodje i svoje licne podatke da prepisete. Naravno moguca je proba kod mene kuci, sa mojom ili Vasom gitarom, svejedno. Slike su originalne, tj. od pojacala koje je na prodaju! Cena:120eu Uz pojacalo dolazi naponski kabel i korisnicko uputsvo. Karakteristike: Power RMS: 30 Watts Inputs: 1x Jack Channels: 2 (Clean and Distortion) Equalisation: Global Bass, Mid and Treble Reverb: Yes Line Out: No Footswitch: FS2 (Not Included) Speaker connections: 1x Jack (4 Ohms External) FX Loop(s): No Drivers: 1x10" Custom Driver Cabinet Design: Black metal corners, gloss metal grille and rubber feet Master Effects Level Controls: No Effects: No Headphone Socket: Yes CD Input: Yes (Phono) Kick Proof Metal Grill: Yes Weight: 12.25 Kg Dimensions: Width 403 x Height 368 x Depth 278 Novi Sad licno kod mene kuci ili eventualno slanje kurirskom sluzbom. Kontakt na PM ili na 062/250-999, Minja Edited May 18, 2014 by Minja_Minja Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night Dota[Copavci] aka 3L3M3N7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 da nemas ovu zagg folio za ipad mini? http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeStyler>GT-R Posted May 19, 2014 Author Report Share Posted May 19, 2014 @Biss Nemam, samo ovu za ipad 2,3,4gen. Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night Dota[Copavci] aka 3L3M3N7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeStyler>GT-R Posted May 27, 2014 Author Report Share Posted May 27, 2014 Blago snizenje cena :) 1.Toshiba tablet = 170eu 2.Zagg oklop = 25eu 3.Pojacalo = 115eu Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night Dota[Copavci] aka 3L3M3N7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts