urgh Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 pa ono matori, ako neko moze da ostane negde 30 dana samo napred ali glupo je reci nekom da ne ode negde na 4 jer nece lepo upoznati nesto. vidish ono shto je monumetalno, zajebavash se, osetish malo duh druge sredine, necesh se smoriti sigurno, a i koja je to magicna granica ostajanja 7,10,15 dana?, shta je to dovoljno... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Matori, nije poenta da ne ode na 4 dana, poenta je da si ti rekao "idi 4 dana rim dovoljno da vidis glavne stvari, ali obavezno idi barsu 8 dana". Ako ti ne vidis problem u tome nema potrebe dalje da trosimo reci. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 rim je pakao barsa je plaza:) dobro, mozda je moja konstatacija bila subjektivna, jbg, al ne bih ja tu nista menjao:Pmnogo ti neshto brinesh o tome shta je pravichno i kako bi neshto trebalo... relax 1 Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts