Jump to content

izdajem jednosoban stan zarkovo-okretnica tramvaja 12 i 13

qwert00

Recommended Posts

Dakle izdajem stan u Zarkovu, Julino brdo. Tj sam kraj banovog brda( raskrnica trgovacke i vodovodske, zgrada se nalazi preko puta maxija u trgovackoj. To je sve u blizini okretnice tramvaja 12 i 13 na banovom brdu,ako nekom to znaci kao orijentir). U pitanju je 6 sprat zgrada sa 9 spratova. Ja zivim u stanu na istom spratu gde i vi, I nisam ni malo nezgodan stanodavac.Ne smaram vas, jedino da se ponasate civilizovano i odgovorno u stanu.Placam cak i osiguranje stana-ali to ne znaci da trebate ili smete da zapalite stani slJ

Stan se sada kreci. U stanu postoji veliki orman, dva kreveta(dve mojce na razvlacanje tacnije…jedna je (kada je sklopljena) kao fotelja za jednu osobu,ali je sasvim siroka a druga je kada je sklopljena kao za dve osobe, sto + 4 stolice(stolice su skoro nove), ves masina(skoro novo), frizider(skoro novo), sporet, viseca kuhinja. U malom spajzu takodje jos jedan manji orman.

Po dogovoru postoji mogucnost da vi recimo donesete vas lezaj. Mozda i da ja nabavim jedan lezaj.Prosto mozemo se dogovoriti sta i kako.Po zelji mozete dakle i vi da donesete stvari.Ja da izbacim nesto od stvari i sl…Sve dakle stvar dogovora kao i za sve ostalo

Stan ima ukupno 46 kvadrata i jednosoban je. S tim da je 6 kvadrata zastakljeno, to je bila lodja u pitanju. Po dogovoru metalnu konstrukciju lodje mozemo obloziti stirodurom kao izolacijom i staviti laminat tu. Tako da bi se mogao u tom slucaju dobiti dvosoban stan(sa jednom velikom spavacom sobom, jednom malom tj tom lodjom i dnevnom sobom) Ovo izoliranje lodje bi trebalo da se radi tek kad bude lepse, i stoji kao opcija po dogovoru

Pored krecenja, ici ce naravno detaljno ciscenje celog stana, stolarije i ostalog(stolarija je farbana pre oko 2,5 godine kao i  radijatori u stanu, tada je i kreceno- sada se dakle samo kreci).

Mozda bih hoblovao i parket,opet i to je opciono po dogovoru(ili ako imam vremena dok se ne pojavi stanarJ).Manju popravku na jednom mestu na parketu cu obavezno uraditi.Posto su ulazna vrata u stan malo starija postoji opcija da kupimo neka jeftinija sigurnosna vrata, ako vam znaci. Opet o dogovoru. Ugrade se u roku od dva-tri dana. To nije nikakav problem. Iako placam osiguranje pa ste preko istog osigurani i u slucaju kradje, pozara,pada aviona i slJ(placam osiguranje preko polise-dakle nije neko neozbiljno osiguranje koje se placa preko infostana i sl)

Posto ulazite u sveze okrecen stan vasa je obaveza da ga okrecite kada izadjete i da ga vratiti u cistom stanju(to se nisam dogovorio sa prethodnim stanarima-posto cete verovatno ziveti u relativno cistom stanu to vam nece biti problem.Sto se mene dok ste u stanu ako vama ne smeta ne morate odrzavati cistocu, jedino ste u obavezi da vratite cist stan a ne svinjacJ).Ostavlja se depozit. A kirija je nesto ispod 200e(zavisice i od toga sta trazite da uradim).Placate mesecno unapred.Jednom mesecno dodjem po kiriju na 5 minuta i to je toJ..Voleo bih da se izda na malo duzi rok, prethodni stanari su bili 2,5 godine..naravno nikad se ne zna,ali eto da ne morate da krecite posle 3 meseca.ne isplati se ni vama ni meni..inace otkazni rok bi bio mesec dana unapred .. Mozemo napraviti neki interni ugovor ako treba. Centralno je grejanje, struja se placa bez pretplate, kablovska TV je besplatna(dolazi od mene, jer ja zivim u stanu-ili je placamo pola pola preko kirije..kako god to posmatrali. IKOM je u pitanju).Imamo opciju i za internet da se kupi bezicni ruter.Prethodnim stanarima nije trebao internet takav pa to nisam uradio. A naravno ako vam ne odgovara deljenje kablovske/interneta mozete samostalno uzeti paket preko ikoma, ili vec kako god drugacije.  Trenutno nema fiskni telefon u stanu jer je iskljucen da se ne placa pretplata bezveze.Ako je potrebno mozemo uvesti fiksni opet po dogovoru(iako cenim da ovo vise nikom ne treba).

Dakle od obaveznih racuna ide infostan sa CG, struja bez tv pretplate i to je to. Internet(flat 3,i pri tom ja bas ne skidam cesto i mnogo..radnim danima nisam kuci pa mozete da divljateJ) i kablovska TV vas izadju oko 1000din ali to ide preko kirije.Ruter bi mogao da bude ili kod vas ili kod mene u stanu vec kako se dogovorimo.

Postavicu neke slike posle krecenja I detaljnog ciscenja celog stana. Nadam se da ce to biti u roku od dan dva jer majstori krece, a angazovao sam I zenu koja ce doci da detaljno sve ocisti i sredi.Sredice se sitnice-tipa malo parketa se na jednom mestu odlepilo(zaista zanemarljivo), ako treba zamenice se sijalice gde ne radi, eventualno srediti ako neka uticnica ispadne iz zida tokom krecenja i sl…A kao sto rekoh mozemo hoblovati parker, zameniti ulazna vrata, dodatno izolovati lodju i postaviti laminat u lodji da se napravi dvosoban stan umesto jednosobnog,…

Najranije bi mogli da se uselite pocetkom marta. 1 mart mislim da nije realan ali 5 mart jeste

Pa ako vam treba ili znate da nekom treba. javite. 

ako imate nekih pitanja i ostalo pitajte na PM najbolje. 

• Upvote (+1) 1

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

e nije tajna naravno:) kao sto rece Beli , nesto ispod 6000k. I recimo struja koja mene izadje oko 1k (bez RTS pretplata koje se ne placa),,,

zato sto sam zaboravio bitnu stvar. postoji protocna topla voda u stanu i ona se placa kroz infostan-stavka topla voda. Dakle nema bojlera i dodatnog troska za grejanje tople vode.

dakle da kazemo infostan + struja - ako ne rudarite u stanu:) izadje oko 7000-7500din mesecno(da pretpostavim da cete mozda trositi struju malo vise od mene:)).

----

da dodam,u zgradi postoji lift.  koji generalno radi (postoje tacnija dva...jedan skoro uvek radi i drugi koji se nikad ne popravlja:) stari srpski obicaj...sta ce ti dva lifta, dva bubrega i sl..:D)

-------

ako ima jos nesto da sam zaboravio pitajte. ako je neko zaintesovan moze da svrati na kafu i sok i da baci pogled:)

Edited by qwert00

Posto me je neko pitao - ukupan bruto iznos vas izadje oko ~240e mesecno. Sa kirijom i dazbinama, ako delite internet I kablovsku TV samnom(sto naravno niste u obavezi). To ukljucuje dakle CG, protocnu toplu vodu.

Ako moze bez neozbiljnih komentara, dakle ko je zaintresovan ili zna nekoga - dule na tebe se to ne odnosi jer su ti bar neozbiljni komentari kvalitetnini :) i dobio si plus od mene i od jos ljudi koliko vidim:D  da te ne znam rekao bih da si The Doctor i kad trolujes:)

Edited by qwert00

• 2 weeks later...

za rur drugare moguc dodatni dogovor

EDIT: da ne podizem temu iz mrtvih:) stan je izdat

Edited by qwert00

• Create New...