Jump to content

csgo.rs ?

lancemi3d

Recommended Posts

Pozdrav svima! Dosao sam na jednu totalno fix i neisplativu ideju, koju sam verovatno dobio posecivajuci nase sajtove koji se bave gejmingom, u pitanju je pre svega novi dota sajt (nadam se da je ovakvo reklamiranje dozvoljeno), koji se bavi stream-ovima, broadcast-ovima i slicnim stvarima vezano za pomenutu igru.

Po mom misljenju i saznanjima dota 2 je mnogo igranija od csgo-a, pa mozda to i pridodaje ovoj mojoj "fix" ideji!

E sad vreme je i da kazem nesto o ideji, koja je i dalje samo ideja ( FIX IDEJA) !

U glavi mi je da ulozim svoj novac koji se sigurno nikad nece ni najmanje povratiti od celog projekta, kako bi napravio sajt i forum posveceno csgo-u, gde bih pored vesti u mojoj glavi voleo da imam i te broadcast-ove, stream-ove i slicne stvari, neke nagradne igre.

Naravno, sve pada u vodu, ukoliko odziva nema, ukoliko ljudi nisu toliko zainteresovani, ova ideja pada odmah u startu!

Ja sam spreman na rizik, na ovu fiks ideju gde samo ja gubim svoj novac, bio bih srecan i rado bih ga dao ako bi ova ideja zazivela, ako bi ljudi bili zainteresovani da budu deo svega toga, da pomazu u stream-ovima, da zajedno diskusujemo i slicno, skupimo se samo mi gejmeri csgo-a na jednom mestu.

Zasto ne raditi ovo?

-Gubim dosta novca
-Moguc rizik od neuspevanja i uzaludnog gubljenja novca.
-Ovakva mesta u slabijoj meri mogu se naci izmedju ostalog i na klanruru.

Da ne navodim jos razloga...

Sta mi je potrebno od vas?

-Ideje, saveti, kako i sta uraditi.
-Potrebni ljudi da me dodaju da popricaju o projektu gde bi rado bili prihvaceni (streamovi,moderatori, ma sta god, donatori...)

Savete i komentare na celu ideju mozete ostaviti ovde, a mozete me i dodati na steam ( lancemi3d )

Eto hvala unapred svima, ova fix ideja mozda zazivi i nisam zeleo da je samo odbacim sa strane, siguran sam da ce mi vasi komentari i ideje pomoci da odlucim kako i sta! 

Pozdrav!

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

• 4 weeks later...