lancemi3d Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Pozdrav svima! Dosao sam na jednu totalno fix i neisplativu ideju, koju sam verovatno dobio posecivajuci nase sajtove koji se bave gejmingom, u pitanju je pre svega novi dota sajt (nadam se da je ovakvo reklamiranje dozvoljeno), koji se bavi stream-ovima, broadcast-ovima i slicnim stvarima vezano za pomenutu igru. Po mom misljenju i saznanjima dota 2 je mnogo igranija od csgo-a, pa mozda to i pridodaje ovoj mojoj "fix" ideji! E sad vreme je i da kazem nesto o ideji, koja je i dalje samo ideja ( FIX IDEJA) ! U glavi mi je da ulozim svoj novac koji se sigurno nikad nece ni najmanje povratiti od celog projekta, kako bi napravio sajt i forum posveceno csgo-u, gde bih pored vesti u mojoj glavi voleo da imam i te broadcast-ove, stream-ove i slicne stvari, neke nagradne igre. Naravno, sve pada u vodu, ukoliko odziva nema, ukoliko ljudi nisu toliko zainteresovani, ova ideja pada odmah u startu! Ja sam spreman na rizik, na ovu fiks ideju gde samo ja gubim svoj novac, bio bih srecan i rado bih ga dao ako bi ova ideja zazivela, ako bi ljudi bili zainteresovani da budu deo svega toga, da pomazu u stream-ovima, da zajedno diskusujemo i slicno, skupimo se samo mi gejmeri csgo-a na jednom mestu. Zasto ne raditi ovo? -Gubim dosta novca -Moguc rizik od neuspevanja i uzaludnog gubljenja novca. -Ovakva mesta u slabijoj meri mogu se naci izmedju ostalog i na klanruru. Da ne navodim jos razloga... Sta mi je potrebno od vas? -Ideje, saveti, kako i sta uraditi. -Potrebni ljudi da me dodaju da popricaju o projektu gde bi rado bili prihvaceni (streamovi,moderatori, ma sta god, donatori...) Savete i komentare na celu ideju mozete ostaviti ovde, a mozete me i dodati na steam ( lancemi3d ) Eto hvala unapred svima, ova fix ideja mozda zazivi i nisam zeleo da je samo odbacim sa strane, siguran sam da ce mi vasi komentari i ideje pomoci da odlucim kako i sta! Pozdrav! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moch Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 dodaj me da popricamo o toj ideji : http://steamcommunity.com/id/Dracowolffff/ xxikevinxx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 fiks ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moch Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Ali nije losa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Ulozi i dobices jedan fixni k****. Bolje radi na globalnom nivou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 (edited) Bolje izadji malo u grad ;) Edited March 19, 2014 by dps-m1lorad Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Bolje izadji malo u grad ;) npr u Kac Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted March 19, 2014 Author Report Share Posted March 19, 2014 Bolje izadji malo u grad ;) Bio i odlicno se proveo :) dobro, ne bas u gradu, no poenta je jasna D: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Ne znam kako bi ti to zazivelo, tu je i e-frag, koji se bavi slicnim stvarima.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts