kobas Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 E ovako došao mi drugar sa laptopom pa smo kontali malo pucati onlajn, medjutim on se konektuje na neki server ali ja ne mogu da se konektujem na isti, kako ovo da rešimo, verovatno je problem oko IPa, tražio sam po guglu ali mi izbacuje neke lan gluposti, obojica smo na WIFI. :) hvala Quote pozdrav autoru pisme niš mi se ne da Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Koji error izbacuje? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobas Posted February 20, 2014 Author Report Share Posted February 20, 2014 Ne izbacuje nikakav error, jednostavno nece da se konektuje, onaj status bar se ne puni uopšte, samo stoji prazno i ništa se ne dešava. Quote pozdrav autoru pisme niš mi se ne da Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHAMAN_4G Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Isto mi se to desava ortaku ima problem pri konektovanju na mec kada udjem u competitive udjem na mec accept ,pocne odbrojavanje igraci se konektuju meni krene konekcija i stane i ne ucitava mi ??? posle vremenskog perioda izbaci mi reconnect i tako nmg da udjem pa fasujem ban :D Konfiguracija kompa : procesor = X4 - 3,2Ghz Graficka = Radeon gddr5 1GB ram= 8GB pomagajte :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts