alexz Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 (edited) Dragi Dota2 Igraci obavestavamo vas da smo uspeli da napravimo jednu finu saradnju za event Steelseries Balkan Cup. Sve prijavljenje ekipe neka obavezno pročitaju guide: http://dota2.rs/vesti/steelseries-balkan-cup-day1/ Takođe samo dobili pravo da budemo jedni od glavnih castera na ovom turniru , tako da cete moci da pratite ceo ovaj turnir live putem ovog linka : http://dota2.rs/livestream/rs-dota-rs/ Vas dota2.rs TIM Edited February 14, 2014 by alexz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexz Posted February 16, 2014 Author Report Share Posted February 16, 2014 Prvog dana SteelSeries Balkan Cup-a prošle 3 naše ekipe u četvrtinu finala : -25, eu4ia i The Secret23. Pogledajte satnice, prarove za četvrfinale i rekapitulaciju prvog dana na sledećem linku: http://dota2.rs/vesti/steelseries-balkan-cup-day2/ Vaš dota2.rs Tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexz Posted February 16, 2014 Author Report Share Posted February 16, 2014 SteelSeries Balkan Cup Polufinala: eu4ia vs.-25 - Srpski derbi TCN vs. XtremeXPC - Rumunski derbi LIVE : http://dota2.rs/livestream/rs-dota-rs/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Je l' ima ovaj "strim" bilo kakvu alternativu? Covek ne zna da prica bukvalno, a i ovo sto razumes zgrozis se koliko je netacno, nerelevantno ili ocigledno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 a i ti si lud sto uopste gledas to :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 a i ti si lud sto uopste gledas to :D Pa igraju mi irl drugari, ali bez obzira, ugasio sam posle 5min... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexz Posted February 16, 2014 Author Report Share Posted February 16, 2014 (edited) To što mi radimo, i što se trudimo da vam pruzimo da gledate nešto, to je samo mogućnost više za nas na Balkanu, a to što se tebi ne sviđa, ti ne moras da pratis. Vidi se da si jako nacitan i da to gore sto si napisao "Covek ne zna da prica bukvalno, a i ovo sto razumes zgrozis se koliko je netacno, nerelevantno ili ocigledno" je jako rečito i relevantno i očigledno . Edited February 17, 2014 by alexz 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexz Posted February 16, 2014 Author Report Share Posted February 16, 2014 Trenutno se igra meč za treće mesto između ekipa: -25 vs. XtremeXPC 20:00CET Grand Finale - eu4ia vs.TCN Inače ove dve ekipe su se već susrele na Belgrade Gaming Festivalu pre par meseci , gde je ekipa TCN dobila ekipu eu4ia. Da li će naši momci uspeti ovog puta da im se revanširaju pratite na: Livestream - http://dota2.rs/livestream/rs-dota-rs/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 http://dota2lounge.com/match?m=2113 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 (edited) To što mi radimo, i što se trudimo da vam pruzimo da gledate nešto, to je samo mogućnost više za nas na Balkanu, a to što se tebi ne sviđa, ti ne moras da pratis. Vidi se da si jako nacitan i da to gore sto si napisao "Covek ne zna da prica bukvalno, a i ovo sto razumes zgrozis se koliko je netacno, nerelevantno ili ocigledno" je jako rečito i relevantno i očigledno hahahhaha. Nije to sto vi radite nikakva mogucnost vise, vec je tragedija da je to jedini strim i da ne postoji alternativa. "Cela protiv svih, uspeo je da se izbori" -govori nakon sto je Cela umro "Bane je fejlovao jer je bacio ulty preko bkb-a" "Jako lep arrow Mirane, ali ne zeli ovde ekipa Euforije da zrtvuje" "Ekipa TCN-a je napravila 5 bkb-ova, ocigledno se plase DK-ovog stun-a" "Doom bringer ne bi bio los ovde, moze da kontrolise Chena dobro, da mu jede te kripove" "Trebala bi ekipa Euforije pretvoriti ovaj gejm u svoju korist" "I Morph je jako dobar ovde jer moze da iskopira protivnickog hard carry-a tako da onda imate dva hard carry-a plus iluziju" "Kada DK stanuje Morphlinga, Morphling ce moci lepo da iskoristi svoju metamorfozu i da prebaci agility u strength" Genkuju Morpha DK i Jakiro "O tome sam govorio, evo pali sada svoju metamofozu Morphling i naravno da ce uspeti da prezi... u stvari ipak pada morph" "Krenuce sada ekipa TCN-a da igra 5-man dotu, da uzmu sve te prednosti i da uzmu te tower-e" "Za to vreme vidimo pokusava Morphling da radi nesto" "Lajkan" = Ly0n "Ovde Cela, Cela... Gde je ovde Cela? A to je Visage pao." "Kako istice late game, ekipa Euforije ce biti jaca" "Ja sam se ovde malo izgubio" "Rasta je vitalnija sa blink dagerom" "MVP JE DECKO KOJI JE NAJVISE PUTA PAO... posle Cele... i Bane-a....i Alhemiste" Edited February 16, 2014 by Malina 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 A dobro, verovatno ce biti bolje u nekom narednom periodu :) Sve u svemu thumbs up, jeste da komentatori ne bi trebalo da budu navijacki nastrojeni ali je razumljivo u ovoj situaciji... Treba da se poradi dosta na shoutcastu, ali ni jedan trud ne bi trebalo zanemariti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Devil1nh0 Posted February 16, 2014 Popular Post Report Share Posted February 16, 2014 Sta bolje ce biti, gledao sam par puta njihov strim, znaci plakao sam bolje se nemojte brukati sa losim casterima nadjite nekog boljeg lika koji ce da castuje i to je to ... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexz Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 (edited) Ekipa TCN-a je osvojila SteelSeries Balkan Cup pobedom nad ekipom eu4ia od 3:2. Ekipa XtremeXPC je treća. Čestitamo svim momcima koji su učestvovali! Hvala svima, nemamo mi šta da se pravdamo, sve što radimo je na dobrovoljnoj bazi kome se sviđa sviđa kome se ne sviđa ne mora da nas prati, nikoga ne prisiljavamo na to. Svako ima pravo na svoje mišljenje i mi to poštujemo. Takođe pozivamo sve ljude koji misle da mogu da pomognu i da poboljšaju nas community neka se jave, vidimo da ima zaiteresovanih! Edited February 17, 2014 by alexz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 alexz, previse negativno reagujes na kritike, bolje je iskoristi za poboljsanje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 I to svakako, kritike nisu lose! :) vidi se da imas entuzijazma, potrudi se jos malo i uvazuj kritike i verujem da ce ti castovanje biti na visem nivou. I uvek ce biti hejtera i negativnih komentara koji ce ti reci da batalis to sto radis jer ne umes, a ti se trudi i dokazi suprotno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts