Noexqs Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Ovako na ovom Accountu ima sve zivo od snajpera ( svi snajperi u igri ) pa do cekica .Igrao sam ga dosta zato i ima sve zivo. Takodje ima i neka kolicina Game Coina sto se kupuje za Dinare,Evre,Dolare. Ovaj Account prodajem za 5000 din. Znam da igra kosta 15e sto je oko 1800 din ali tu nemate nista sem lampe i male torbe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 dal ima ljudi koji igraju ovo D::DD: hahahahah ja bih mogao da upalim :LD Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noexqs Posted February 15, 2014 Author Report Share Posted February 15, 2014 Ne znam da li si ikad igrao ovu igru ,a ako jesi kad zadnji put :) sobzirom da su je bas bas bas dosta sredili i jos uvek izbacuju novitete . Igrica sad u opste nije losa ,a to sto pricaju mogu samo da pricaju i da im zavide. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts