savo1989 Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 pa moj komp je relativno ozbiljan i bilo mi je jako cudno zasto me ibacuje iz igrice koja nije preterano zahtevna...64bit je resilo sve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superstar31 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 pa moj komp je relativno ozbiljan i bilo mi je jako cudno zasto me ibacuje iz igrice koja nije preterano zahtevna...64bit je resilo sve :) Tebra daj pomagaj svi mi ortaci failovali, svi imaju obaveze niko neam W7 64bit, aj mi frkni u privatnim odakle si skinuo, i da je proverena verzija, tj. da nema mnogo drnkeljisanja oko instalacije pošto sam noob za dizanje sistema . Ajde leba ti, živa ti deca HAHAHAHAH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
savo1989 Posted January 9, 2014 Author Report Share Posted January 9, 2014 Tebra daj pomagaj svi mi ortaci failovali, svi imaju obaveze niko neam W7 64bit, aj mi frkni u privatnim odakle si skinuo, i da je proverena verzija, tj. da nema mnogo drnkeljisanja oko instalacije pošto sam noob za dizanje sistema . Ajde leba ti, živa ti deca HAHAHAHAH pa vidi to je neki moj disk star dve godine na kome je bila i jedna i druga verzija, odes na torrent i skines onaj koji ima najvise seed-ova i to je to... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki1zSrb1je Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 I jesi resio problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
savo1989 Posted January 17, 2014 Author Report Share Posted January 17, 2014 da WIN 7 x64 i radi savrseno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts