dragorian Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Cao ljudi,nov sam u ovome ali da skratim pricu hocu da prodam moj akaunt i da prestanem da igram lol.stavicu ovde slike da vidite sta sve ima dosta je ok akaunt i vredi dosta pa ko hoce nek se javi :)https://www.kupujemprodajem.com/Dijamant-LoL-Akaunt-9213382-oglas.htm?filter_id= poz svima GL HF mobilni: 0645032631 Goran Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragorian Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 account je za prodaju,ne za probu...nedajem vam username-password da ga "isprobate" nego cete odma sve dobiti na licu mesta uzivo.pokusaje kradje ovog account je samo trosenje vremena mojeg i vaseg.hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragorian Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 izvinjavam se adminu nisam znao pravila foruma ako mozete prebacite topic u oglasima da nesmeta ovde :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts