tOMABRE Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Sta je najbolje koristiti u craftingu kao mythical iteme, ne bi bas ove vrednije da koristim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Sta je najbolje koristiti u craftingu kao mythical iteme, ne bi bas ove vrednije da koristim :D ubacis 4 gema , to ti je najjeftinije iskreno ! po 0.50 mozes da ih nadjes ! ili one mythicale tipa za ck-a , za brewmastera itd ... to ti je trash ! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exp Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 ubacis 4 gema , to ti je najjeftinije iskreno ! po 0.50 mozes da ih nadjes ! ili one mythicale tipa za ck-a , za brewmastera itd ... to ti je trash ! Ne mogu vise gemovi u kraftovanju da se koriste, kao ni greevili. Quote Nadjite me na YouTube @ AaAaSRB Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Ne mogu vise gemovi u kraftovanju da se koriste, kao ni greevili. ja sam pre 3-4 dana ubacio 4 gema ! za greeavile znam da ne mogu , znaci i gemove su zabranili :) ja ubacio 4 krsh gema ispala mi panda za lone druida :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bo5ke Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 corruptor, onaj toy za tajda, flail za pandu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSiege Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 (edited) cepnes, flail kao sto rece Bo5ke, ili 'Horned Mother', ili 'Corpsemaker', 'Corruptor' isto ponekad jeftin, mada znam da sam video bruka jeftin item pre 15 dana tipa 0.42 ili jos nize i ne mogu da se setim koji je, mozda sam se istripovao -.- generalno, jel moze da se desi da je nesto od equipmenta jeftinije od weapona? a da nam je promaklo 'iz vida'? Edited January 12, 2014 by Oockee89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts