AcKkE Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 (edited) Zasto ja imam osecaj da se neces lepo provesti u KG? Isprozivao si ceo forum + sto pretis da ces prebiti svakog ko se nije slagao sa tvojim stavovima ovde. I wish u good luck there. Kad mi se prosto moze, dakako! Videcemo se u Kragujevcu pa ce svako da pokaze koliko je jaje uzivo a ne u sajber svetu, znas koliko takvih ima, pa popije samarcinu pa kao znas idemo na pice. Standard hahahah :D Edited December 6, 2013 by ACkE Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post kobrica2004 Posted December 6, 2013 Popular Post Report Share Posted December 6, 2013 Brate radi se o ozbiljnoj temi i kakva zajebancija? Hvala sto me pratis na SK-Gamingu <3 Moze lock ekipa je prijavljena u ponedeljak ide uplata. Tako da ono da ovi snobovi i ostala bagra tipa "Mozdani sklop" a ni ne sta zna je mozak ne nabija postove na ovoj temi. Hvala. hvala , sine jel hoces da dodjem da popijem tu samarcinu ?pa da te vodim na pice ? samo mi to reci i nista vise ! ti ces meni da pricas gde nabijam postove na ovom forumu sam 10 godina juce si se ispilio izmetu mali i ti ces da lajes nesto i da nekog prozivas ! 3 Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 hvala , sine jel hoces da dodjem da popijem tu samarcinu ?pa da te vodim na pice ? samo mi to reci i nista vise ! ti ces meni da pricas gde nabijam postove na ovom forumu sam 10 godina juce si se ispilio izmetu mali i ti ces da lajes nesto i da nekog prozivas ! Ti si prvi poceo, videcemo se. Jako sam se uplasio. Znaci ono, zamisli 10 godina si ovde. JU! Lajes? Je l' sam ti rekao da prijavis kad naucis novu rec. Sizofrenicaru, idi do psihijatra malo, get a life. Psihicki si nestabilan a objasnicu ti par stvari u KG-u. Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Dobro, jel ste realni? Gledajte Srbija - Kazahstana u 18h :D http://www.twitch.tv/efraglive Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 Dobro, jel ste realni? Gledajte Srbija - Kazahstana u 18h :D http://www.twitch.tv/efraglive Imamo Cup za 100 evrica, ako zabodemo bice dobro za KG :D Ne mogu nista brate, rasuju me, belo :D Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Ti si prvi poceo, videcemo se. Jako sam se uplasio. Znaci ono, zamisli 10 godina si ovde. JU! Lajes? Je l' sam ti rekao da prijavis kad naucis novu rec. Sizofrenicaru, idi do psihijatra malo, get a life. Psihicki si nestabilan a objasnicu ti par stvari u KG-u. Dogovoreno sine moj lepi ! vidimo se onda ! Svraticu do igraonice da se pozdravimo ! 1 Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Au kobrice ako se ne pojavis ima da te trpa na forumu dok je ziv :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Au kobrice ako se ne pojavis ima da te trpa na forumu dok je ziv :) a zar mislis da bih tako nesto propustio ? u mom gradu ? si cuo ti za izreku ides mecki na rupu ? 1 1 Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoxIc Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Pa ti Kobrice nisi normalan :D A KAKO DA NE !!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Pa ti Kobrice nisi normalan :D a sta cu :) kad si me izbacio iz ekipe , vise ne mogu da igram cs :) moram i ja nesto da radim da budem nekako prisutan na sceni :) barem u kragujevcu :* Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post UNTOUCHED4jj Posted December 6, 2013 Popular Post Report Share Posted December 6, 2013 Subota 21. Decembar Gledajte ACkE vs kobrica u 13h na http://www.twitch.tv/efraglive KEKEKE 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Divota, jos jedan tradicionalni srpski turnir u kanteru :DD First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Subota 21. Decembar Gledajte ACkE vs kobrica u 13h na http://www.twitch.tv/efraglive KEKEKE oplakao svaka ti dala kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post m3hanizam Posted December 6, 2013 Popular Post Report Share Posted December 6, 2013 Ja glasam da ce za 3 dana Acketova ekipa da se raspadne i nema nista od kgaaaaaaaaaa ljubibra7 7 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Ja glasam da ce za 3 dana Acketova ekipa da se raspadne i nema nista od kgaaaaaaaaaa ljubibra7 +1 Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGY Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 (edited) hahahahah ako ovi penali odu na turnir dolaze $exy cice u kg za sve sto dodju da igraju :) Edited December 6, 2013 by TGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 ja prosto ne znam za koga da navijam! volio bih neki dupli nokaut da vidim :D HAHAHAHAHA :D 2 Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGY Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Pozivam sve ljubitelje MMA vjestina da dodju 21. decembra u Kragujevac, obecavamo vise tuca nego na bilo koji UFC event, dodjite i zabavite se :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 kobrica ce da ga isece na 3/4 2 I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted December 7, 2013 Author Report Share Posted December 7, 2013 Hahahahaha, kako ste se samo nalozili :D 190cm-a i 90kg, ti mislis da se to tako lako nokautira? :D Hogar zvani akcioni film :D 3 Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROZN1w Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Hahahahaha, kako ste se samo nalozili :D 190cm-a i 90kg, ti mislis da se to tako lako nokautira? :D Hogar zvani akcioni film :D ti bre nisi normalan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 verovatno je nasao igraca za kg do sad, lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts