lancemi3d Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Ja i drugar, trazimo jos 3 momka koji su tu iz BG-a, koji bi da pracuju s nama tu u igraonici Sensei na Novom Beogradu, i da ucestvuju na istom 21 decembra, a do tad ima tacno mesec dana... ako je neko zainteresovan, neka me add na steam! Inace, bilo bi odlicno da neko ko se prijavi povuce jos jednog ili dva drugara sa sobom, odnosno, ako vas ima trojca i poznajete se, to bi bilo odlicno! Malo da pracujemo da vidimo kako ide, pa da se zabavimo pre nove godine :) | add na steam ": username lancemi3d, nickname mi je Saul Berenson atm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Milanoviću brate večno tražiš ekipu :) 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Add na steam babaphet, porazgovaracu sa ortakom pa cu ti javiti. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanovicmi Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Kakav milanovic j*bo vas ja nepismene. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Kakav milanovic j*bo vas ja nepismene. Mozda te Bulbi priihvati u klan ali prvo mora da porazgovara sa ortakom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 orta i ja hocemo da napravimo nesto.. Zato sam rekao da moam njega da pitam da vidim da li je za. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Ja nisam iz BG-a, je*iga... 1 Quote Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 ACke ti malo trazis lika da ide sa tobom i tvojom ekipom na turnir u KG,a onda malo tugujes sto nisi iz BG-a da igras sa ovima. Izjasni se :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Brate duga prica je, ne razumes ti to :) 3 Quote Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanovicmi Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Znaci zakasnio s' prijavama za ekipu? :-||| jbg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada. Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Kakav milanovic j*bo vas ja nepismene. milovanovic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts