Jump to content

potreban honorarni programer:)

qwert00

Recommended Posts

Posto povremeno imam neke poslice,treba mi honorarni web programer. u pitanju su uglavnom sitniji projekti.Dakle ako ste zaposleni sa platom 2000-3000e i bez 200e dnevnice ni ni pocinjete-ovo nije za vas:)
Dakle u pitanju bi bili sitniji poslici, obicno sa vise nego dovoljnim rokom(dakle bez presija). Ako ima neko zaintresovan ili znate nekog zaintresovanog nek se javi na PM.Ne bi bilo lose da mi
posaljete vas CV i ako imate linkove od poslova koji ste ranije radili(nije obavezno).Nece ni trebati neko preveliko iskustvo jer uglavnom nije previse komplikovano, al nemojte bas da bude da ste do sad
samo uradili ""Hello world"""aplikaciju:)  

Prvi posao koji bi uskoro mogao da bude je nesto sto bi bilo kao vid testa(ali bi bilo placeno:))
-logovanje korisnika (org jedinica i sifra - tabela koja se nalazi u bazi, dakle bez mogucnosti kreiranja novih korisnika i sl.). Nakon logovanje korisnik ima jednu formu praznu formu(stranu) za unos podataka.
Tu formu moze da azurira samo tog dana. Sledeceg dana ne moze da menja, nego moze da unese podatke ponovo u novoj stranici. Korisnik vidi samo ono sto je on unosio.
Dizajn nije bitan-samo najminimalnije. Samo je obavenzno da se radi u .net(VB, VC#). Baza bi imala dve tabele-jednu za usere a drugu za podatke koji se unose na stranici(mysql, postgre)

Drugi posao bi bio ozbiljniji i kasniji bi bio>kreiranje i azuiranje korisnika, postojale bi 2-3 role(razlicita prava kod kreiranja,azuriranja, brisanje). Jedan proces-pretraga,kreiranje, azuriranje, brisanje, detalji. Korisnik ima mogucnost unosenja komentara i ocenjivanja. Par ovakvih procesa bi se pravilo, gde bi samo podaci bili razliciti.
Dizajn je ovde veoma veoma bitan. rad u .net(VB, VC#) nije obavezan ali bi bio bolji.Baza mysql, postgre. Koriscenje resursnog fajla za tekst je obavezno(u prvom koraku sprski, u nekoj drugoj fazi moze englski).

Ako vas jos nesto zanima pitajte me na PM. Dodacu i ja jos nesto ako se setim. Sad sam u guzvi na poslu

Edited by qwert00

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

• Create New...