lancemi3d Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 (edited) Pozdrav svima! Menjam svoj NA akaunt lvl 30, sa oko 4,5 kupljenih skinova (vayne i trynda, za ostale nisam siguran, provericu ako je vazno i ako ste zainteresovani)http://www.lolking.net/summoner/na/21296732 za akaunt na west-u ili nordic-east ! Zelim akaunt koji je barem lvl 28, ili blizu toga, a moze biti i 30-ti naravno, samo mi nemojte nuditi bronzu posto ni ja vama ne nudim bronzu, jer kao sto znate i silver je tuga (92% igraca igra bronze i silver)! Dakle ponuda je sasvim korektna neko ce na NA dobiti akaunt sa 4,5 skinova i silver divizijom, dok vi mene mozete ponuditi i 28lvl na west-u il nordic-u! Ili vise... ali ponavljam ne primam bronzu! Akaunt potreban hitno jer postoji mogucnost da se pojavim na dreamhack-u za mesec dana! Hvala unapred! Edited August 10, 2013 by lancemi3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanatikk992 Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 (edited) Imam ja akaunt 30 level na eune silver divizija ? dodaj me pa da se dogovorimo Edited August 12, 2013 by Fanatikk992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaleja Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Pozdrav svima! Menjam svoj NA akaunt lvl 30, sa oko 4,5 kupljenih skinova (vayne i trynda, za ostale nisam siguran, provericu ako je vazno i ako ste zainteresovani)http://www.lolking.net/summoner/na/21296732 za akaunt na west-u ili nordic-east ! Zelim akaunt koji je barem lvl 28, ili blizu toga, a moze biti i 30-ti naravno, samo mi nemojte nuditi bronzu posto ni ja vama ne nudim bronzu, jer kao sto znate i silver je tuga (92% igraca igra bronze i silver)! Dakle ponuda je sasvim korektna neko ce na NA dobiti akaunt sa 4,5 skinova i silver divizijom, dok vi mene mozete ponuditi i 28lvl na west-u il nordic-u! Ili vise... ali ponavljam ne primam bronzu! Akaunt potreban hitno jer postoji mogucnost da se pojavim na dreamhack-u za mesec dana! Hvala unapred! Bolje i bronza neko score koj ti imaš :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts