Bumblebee Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 (edited) Zdravo ! Nudim usluge middlemana za League of Legends accounte. Pomoci cu vam da segurno trgujete ! Ja sam vrlo temeljan sa inspekcijom Vasih accounta, bilo da kupujete/prodajete/trejdujete. Pripremite se da provede najmanje 15-30 min. za verifikaciju naloga . Ja pokrivam najrazličitije igre , iako sam najviše upoznat sa trgovanjem, Guild Wars 2 , Diablo 3 i League of Legends accounta. Kupovina tuđih accounta je uvek rizik , ali ja cu pomoci da stvari idu glatko za vas i da imate sve potrebne informacije koje se odnose na dobru trgovinu . League of Legends verifikacija naloga strogo ide na sledeći način: Ja cu poslati poruku prodavcu/kupcu u inbox.I pitati ga par pitanja u vezi sa accom.Takođe cu potvrditi podatke kupc.Onda promenicu LoL acc / PW i MAIL na moj email, radi sigurnosti.Nakon što kupac pošalje uplatu , prebacim sve potrebne podatke kupcu kao i promenu passworda i maila.Prodavac mora imati screenshare tokom celog procesa da bi se uverio da nije prijavljen na leagueoflegends.com sajtu. Nakon uspesnog trejda/prodaje/kupovine, i uplate kupca, prodavac dobija novac od mene putem uplate u banci ili putem post neta. Cena usluge 500 din. Za sve ostale informacije PM Ljudi sa kojima sam saradjivao i sa kojima saradjujem i dalje: Soulguidex cRuis3r Burndown Edited July 19, 2013 by Bumblebee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Evo ja cu to isto da ponudim za 499din! :D cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaleja Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Evo ja cu to isto da ponudim za 499din! :D Spammer! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumblebee Posted July 22, 2013 Author Report Share Posted July 22, 2013 Haha ;) to mi drug ;) tako da sam navikao na njegov spam :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Pa naravno kada ti bumpujem topic for free -.- cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts