Jump to content

V-MODA slusalice M-80 crossfade


serpentina

Recommended Posts

V-MODA slusalice M-80 crossfade samo iskoriscene jednom prilikom puta

zvuk i obrada su vrhunski,potpuno su napravljene od metala i po vecini testova su skoro nesalomive,dolaze sa extra kablom za iphone sa komandama,i sa regularnim kablom,takodje i sa hard futrolom.poptuno bez tragova koriscenja sobzirom da su samo jednom upotrebljene.cena 150e fixna.
 

 

review:

http://www.djbooth.net/index/dj-equipment/review/v-moda-v-80-true-blood-headphones

 
 
IMG_20130717_205216.jpg
 
IMG_20130717_205118.jpg
 
IMG_20130717_205037.jpg
 
IMG_20130717_205011.jpg
 
IMG_20130717_204929.jpg
Link to comment
Share on other sites

Akcijske ponude? Meni to opasno liči na komercijalu, mada ne znam šta će administracija reći na to...

Dozvoljeno je:

- Drugi korisnik foruma SME da skrene pažnju na to da se neki predmet nudi po nerealno visokoj ceni samo ukoliko uz takav post može da pruži i dokaz za tu tvrdnju (link do cene uređaja na sajtu neke prodavnice, fotografija cene iz maloprodaje, link do drugog oglasa sa tom robom).

Zabranjeno je:

- Miniranje oglasa oglašivača od strane drugog lica sa nuđenjem nerealno niske otkupne cene ili komentarima kako je nešto previše skupo ili jeftino ili na drugi način urušavanje oglasa i/ili imidža oglašivača BEZ dokaza.

Svaki od navedenih prekršaja biće sankcionisan u skladu sa pravilnikom foruma.

 

Sto znaci.. koristi svako pravo oglasa.. s druge strane slazem se da ovo lici na komercijalu i da se ovo mora proveriti.

svaki uredjaj "proveren" jedanput i onda na prodaju ko nov maltene je nerealno, jos nerealnije je prodavanje istih uredjaja po ceni novih. to meni znaci jedno od dve stvare:

1 - Da covek kupuje neke stvarcice preko neta pa mu se ne svidjaju pa zeli da ih bapne za iste ili skuplje pare cisto da ne bude u manjku.

2 - Da se covek bavi prodajom stvari i isprobava (sto ne bi smeo) i prodaje kao novo pa ako prodje prodje.

Za sad mi lici ovo kao pod 1 ali ako krene ovako bice kao pod brojem 2, kako ja vidim.

p.s. da se drzim pravilnika pa da postujem source mog zakljucka

http://www.amazon.com/V-MODA-Crossfade-On-Ear-Noise-Isolating-Headphone/dp/B005HSDLCO

ovde se prodaju za 141$ nisu cak ni evri u pitanju.

izvini molim te al jednostavno si okrutan sa cenama ili prodaj tu cenu kao polovnu jer si vec koristio ili nemoj da otvaras i koristis pa prodaj kao novu. u svakom slucaju ako se odlucis za drugi predlog nemoj da lazes da nisi otvarao ili koristio nesto jer se sve primeti, to ti kazem iz iskustva. Poz

Link to comment
Share on other sites

ortak je narucio razorove i sve mu je ispalo 1500din, valjda samo sto su otvarali paket neko cudo..

edit: al opet nije ni to tako svaki put..ali 141$ ti je 107e (source banca intesa kursna lista dana 20.07.2013) sto i da se naplati sve to ne moze da izadje 50e za koliko vecu cenu dajes pa ne znam sta da je. a i jos se dobija garancija tako da mogu da ih vratim ili dobijam nove u slucaju da se desi nesto.. iskreno pre bih narucio na sajtu nego da uzimam od tebe jer mi sajt daje vise poverenja od 3eg lica..

radi sta hoces, al sam ti rekao sta ne ide nikako. na tebi je da odlucis..

p.s. bogacenje nad rurovcima je kaznjivo zakonom.

Edited by bulbasaur
Link to comment
Share on other sites

p.p.s. shipping je free..



slazem se sa tobom, al ne mozes da prodajes (za nasu zemlju) sklj sluske za 150e.. jednostavno ne ide.. pa nova siberia usb je toliko.. a sta mislis ovde sta ce pre da kupe.. moras i to da stavis u obzir..



p.s. pregledao sam ceo topic jer sam skoro uzeo vizu.. i vise ima pozitivnih nego negativnih..al sve zavisi kako te usere manje vise..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
×
×
  • Create New...