babaphet Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 (edited) Kupujem galaxy s2 u garanciji,ocuvan (moze par ogrebotina samo da nije po ekranu), da nije rootovan i da je brz,tj da softver nema nikakvih bugova,glitcheva,restartovanja u prazno. dajem do 150e takodje mi je na umu i s3 mini. da je u dobrom stanju i garanciji, u tom slucaju bih dao 4m stare siberija black v2 i 100e. moze zamena i za s2 ali onda doplacujem u zavisnosti od stanja i starosti fona. 20-50e. p.s. oba fona treba da budu sim free, ako ne, onda da budu u mts mrezi. Mogu da dam i vise za s2 ako moze da se da iz 2 dela u mesecu jer iz 2 dela mi je plata a nisam neki stedisa. P.p.s. siberia su USB Edited July 1, 2013 by bulbasaur Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Srecno za te pare da nadjes ta dva telefona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted July 1, 2013 Author Report Share Posted July 1, 2013 Pa ono,150e msm da je korektno za s2 u super stanju, s obzirom da je 2 generacije iza. a za s3 mini, da ga vrednujem oko 250e polovnog nema svrhe jer sam nasao s3 jumbo za te pare. uostalom ako neko nudi neka od ta 2 uvek postoji dogovor, ljudi smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts