SIN Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Treba mi dva puta jednodnevne za petak i subotu. Novi Sad dolazi u obzir, sve ostlao me mrzi da se cimam jer stizem u NS bas u petak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 hehe kove, samo urbano! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 bolje kupi dva kompleta karata. jednodnevna je 3 soma, dakle 6 sveukupno. kapiram da češ naći za 5 soma komplet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 30, 2013 Author Report Share Posted June 30, 2013 Moz i to, ako neko ima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Jednodnevne se manje valjaju nego celoevetntne, tako da bolje gađaš za sve dane pa daj nekom posle. ko jebe narukvice Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 regularni narod kupuje karte cool ekipa nabavlja kove 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 *završava Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 1, 2013 Author Report Share Posted July 1, 2013 (edited) Trpy spamer Trpy, ne seri. Ako Ivke nije kul, ko je onda? uzeo sam kove danas, 700 kinti u biletu fakjea de si, dakiuvrši mi kove opet plx kakve carske uspomene :)(pazite samo šta bacate na forum)mogli bismo da skeniram exit pasoš, urban kove i tako te pro stvari od pre 7-8 godina, da pričamo unucima da smo bili rejveriPa onda Faty Veceras Orbital o/PS. ortak jednu kovu ima za udati, 2k din pa ko oce nek cima na 064 650 2067A iamo i 2 kove za sutra i prekosutra, ko oce nek cima na isti fon, ultra povoljno!poe! Pa pijani doktor! završiće nam nigger kove za 500 kinti Kori! BRE KOVE CARSKI SINONIM ZA KARTE Edited July 1, 2013 by Цар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Daki nesigurna lezbejka morao da se afirmise kroz postupke drugih ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 kako te nije mrzelo daki...oh wait...btw, ja sam bio ironican Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Ima li neko 2 komplet karte na prodaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 kome trebaju jednodnevne karte za exit petak i subota nek se javi na pm 2450din 3 petka i 3 subote dostupno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts