m3L0n Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 (edited) NAJAVLJUJEMO TURNIR KRAJEM JUNA POCETKOM JULA U NIS-U ! ZA 10DANA CETE BITI OBAVESTENI O SVEMU! TRENUTNO OCEKUJEMO VISE ODG OD STRANE KOMPANIJA STO SE TICE SPONZORSTVA, KADA TO REGULISEMO BICE SVE NAJAVLJENO !!! POZDRAV DRUGARI !!! Edited June 11, 2013 by m3L0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Mislis vatromet???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 http://pravopis.tripod.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3L0n Posted June 11, 2013 Author Report Share Posted June 11, 2013 Duhovito Momci samo jos tako sa duhom da igrate bice nesto od vas :)))! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 :)))! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 ovaj turnir ce biti odrzan isto kao kad ti dolazis na 'prijavljene' lanove? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3L0n Posted June 11, 2013 Author Report Share Posted June 11, 2013 Nemam ja sta da ti se pravdam ... kao sto si sam mogao da vidis ja sam stavio +1ili ++ tako da ti znas dobro sta to znaci i da to nije sigurno imao sam team raspali smo se probali smo da igramo nije islo i kraj ... ovde o tome nemas potrebe da pricas znam da niste mogli bez mene da igrate zato ste uspesno 2 lana odigrali i to je to .... ! Sto se tice ovog TURA veoma se varas potrudicu se da iznenadim svim igracima ocekivanja , da napravim nesto posebno sto jos nije bilo do sada jel sam ja takav covek !!! POZDRAV DRUZE ako se nesto odrzi bices UGOSCEN !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 ok,ok, ne moras da se nerviras samo pitam, nadam se da ce biti kul ovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Samo jedna stvar melone oko tvog nepojavljivanja, ako vec nisi mogao da dodjes, trebao si to da javis dan-dva ranije i budes fer prema organizaciji :) 2 Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3L0n Posted June 13, 2013 Author Report Share Posted June 13, 2013 Ja kako znam ako ne uplatis 2dana pre tura ucesce ne mozes ni da ucestvujes ... jedino ako ih zamolis da doneses na licu mesta ... ne napinjite me vise znam da vam nedostajem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Napisao si "Turnomet" edituj molim te :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3L0n Posted June 17, 2013 Author Report Share Posted June 17, 2013 (edited) Kako naslov da promenim ... ne moze jbg :))) Edited June 17, 2013 by m3L0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Pre ce biti da je torment Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3L0n Posted June 17, 2013 Author Report Share Posted June 17, 2013 :D TUTIFRUTI 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Jebiga ako ne moze, al' nema veze bitno da svi razumeju sta je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Људи, дођите у Ниш на турнир да се мало зајебавамо, дружимо и играмо Доту. Прошли турнир у Нишу (пре 2 године чини ми се) је био сјајан у сваком погледу и нема разлога да тако не буде и ове године. Зато, дођите сви који сте у могућности да правимо фешту. :D Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mare Posted June 20, 2013 Popular Post Report Share Posted June 20, 2013 Iskreno, ne bih da trollujem kao većina, ali jako je neozbiljno pre svega iz više razloga... Prvo nije turnomet nego turnir, ne znam da li je troll post ali ipak izgleda kao da nije. Drugo nema nikakvih informacija o tome u kojoj igraonici će se igrati, kakva su pravila, sistem takmičenja, mislim to su neke informacije koje kad već objavljujete da pravite turnir igrači očekuju da će dobiti pre nego što treba da se prijave. Ne samo da je neozbiljno u smislu što maltene nismo informisani ni o čemu, nego što je jedina informacija to što je turnir krajem juna (a sad je već druga polovina juna) u Nišu. Kao što je neko spomenuo turnir u Nišu pre 2 (ili 3, možda i više) godine je bio odličan i sigurno da ima potencijala da se tamo organizuje dobar turnir, ali sugurno ne sa ovakvim vidom organizacije... Preporučujem organizatoru da se taj turnir odloži za početak avgusta, obzirom da dosta igrača trenutno ima i ispitni rok, a da sa nekom konkretnijom najavom možda i organizuje nešto, a sa ovim trenutno postom, ne verujem da će privući i ekipe iz Niša i okoline... 5 Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3L0n Posted June 24, 2013 Author Report Share Posted June 24, 2013 (edited) Drugari da vas obavestim i ovde , Ovo su tacne promene da svi znate : Napravice se novi post sa svim informacijama gde cete videti Celokupnu org turnira sa nagrada ,novcem ,ucescem i svim ostalim stvarima sto vezuju dati skup. Sto se tice datuma odmah da znate da ce to biti krajem Jula ili pocetkom avgusta, doslo je do promena jel su se kontaktirali novi sponzori i ocekujemo odgovor .. evo cist orjentir vikend 19-20 ili 28-29 ili pocetak avgusta u najkasnijem slucaju , toliko mogu da vam pomognem da se ne cimate sto se tice datuma . Bicete obavesteni svi sto se tice Turnira . Ostale informacije o turniru mozete dobiti: Skype-MilosDinici Steam:m3L0n Edited June 24, 2013 by m3L0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOTA Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 http://pravopis.tripod.com/ ahahah KRALJU : :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts