Coyote Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 (edited) igram preko steama onu free tablu. nisam imao takvih problema : ni kod kuce ni na poslu :D edit: evo i brat kaze danas da ni njemu nije prihvatio nekoliko skorova Edited July 17, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 ja igram sa 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Sad igrah paranormal, pre toga sam imao 450 ukupan skor i kad sam posle drugog pokusaja napravio 70 milki on mi nesto skarabudzio racunicu ukupnu na 470:((( Avengersi 130 Parabirnak 70 Sorcerer Liar 100 Civil war 90 Epic quest sam igrao mozda 5 puta i ni jednom nisam imao dobar skor maks 20 mil, cini mi se da cak nisam izvalio ni kako se radi skillshot? A paranormal je do jaja za svaku loptu ako ti propadne stisnes enter i vrati vreme:) Sad sam uzeo tri extra ball od jednom:D Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 I jos 80 na biolabu pola sata sam igrao, crkoh:) ocu ove cuo sam da ima i plants vs zombies tabla Nightmare MansionaxRocky and Bullwinkleax Street Fighter II Turboax Earth Defensea Excalibura Marsbk Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Na steamu je i dalje 50% popusta na table, cekam da vidim hoce li dati bar 66% ako ne onda poslednjeg dana moram uzeti bar 3-4 table xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 (edited) Sa 3? loptice.. u toku igre mi se pojavio nightmare mode, samo stade fliper ja rek'o gotovo, kad ono loptice samo iskacu gde god da pogodim samo milioni pucaju 46mil dobijem na tome na kraju +22mil bonus i extra ball samo da dovrsim rezultat i nabijem jos 30mil i blah.. :D Edited July 19, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Alal cufta:) Ja uzo da peglam timeshock malo pauziram sa ovim. I jebemliga neko pomenu da je fizika u brusi sjebana na win7, meni se cini obrnuto, brusa radi super dok timeshock brljavi. Loptica kao da lebdi kad je kod flipera, muzike nema... Probao sam oba ziva torenta.Btw nisam ranije znao za secret skillshot, kolko daje kad se pogodi jel zna neko? Aktivira se drzanjem oba tastera pre izbacivanja loptice. A uspeo sam konacno da nabijem milijardu bez buyina:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 223 mil xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Alal cufta:)Ja uzo da peglam timeshock malo pauziram sa ovim. I jebemliga neko pomenu da je fizika u brusi sjebana na win7, meni se cini obrnuto, brusa radi super dok timeshock brljavi. Loptica kao da lebdi kad je kod flipera, muzike nema... Probao sam oba ziva torenta.Btw nisam ranije znao za secret skillshot, kolko daje kad se pogodi jel zna neko? Aktivira se drzanjem oba tastera pre izbacivanja loptice.A uspeo sam konacno da nabijem milijardu bez buyina:) Meni timeshock sasvim lepo radi na win7 sa 1.20b win verzijom, bez nje je skroz neigriv, nesto jebe tajmer ide 25-1112312 FPS fizika Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Hum okle si skino to? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 https://mega.co.nz/#!wRMBhZjS!K96I4HASQ9yPHkIoaxm7wX-UEkM3N9fN9IKyYB-ahq0 probaj ovde, nigde nisam našao da je vec uppovano, lakse ces naci no-cd crack nego originalni patch sa ovime mi je npr meni na 1231424 fps ali je igra normalna ili mi bar deluje normalna nisam probao da je pustam u compat. modu (ali compat. mod ne pomaze sa prethodnim verzijama npr) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Gledah sad rekord lika na jutubu i izgleda da sam ja istripovao. Navikoh se na fx a izgleda da je u timeshocku tabla horizontalnija. Ili je jednostavno fizika zastarela:) Nego, get ready to ovlazite gacice Nova kickstarter kampanja za rimejk timeshocka samo sto nije pocela! https://www.facebook.com/pro.pinball ovi skrinovi...kakvi kurac mokre, gacice su nestale Nadajmo se da ce biti uspesniji nego prosli put http://www.kickstarter.com/projects/1790321238/pro-pinball-revived-and-remastered A izigrah se ovog fxa upravo zavrsih 3 sata igranja. Uf u prvom navratu nisam skapirao pojedine table, igrace se ovo godinama. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnsteva Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Konacno jedna dobra fliper igrica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Drugari izasla trojka juce! Sabivanje! 70 tabli, predobro izgleda, Svasta nesto novo! Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 I nista jebeno ne pamti :( Vidim ja da ce morati da se kupuje :/. Al koje table odabrati... Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 3, 2017 Report Share Posted October 3, 2017 (edited) Sa prve dve loptice 340 miliona. Samo na nightmare jedno 140 + bonus 70. Onda na narednih 4 ekstra lopte po par milki jer sam se iskreno smorio, trajalo je vise od sat vremena :) Edited October 3, 2017 by badnick Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts