Frubi Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 http://www.pinballfx.com/ AUUU LJUDI KAKVA BOLEST! OVO SAM CEKAO JOS OD DOBA BIG RACE USA I TIMESHOCKA... ima oko 20-ak tabli za sad, od starwarsa preko marvela itd. znaci evo 6 ujutru i jos ne mogu da ugasim .... OOOOOOOOOO go gogoo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 To mi reci. Big race use jedna od top3 igrice koje sam najvise igrao u zivotu:) Bice jos tabli? Oce to moci da se natarabi na narodsku verziju? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Probah thor, star wars i teslu, vrh jebeni. Milion interneta tebi gospodine:) Jedino sto moram da primetim da nije bas da nije zahtevna igra, moram da spustam rezoluciju. Gde ne poslusah vudua jebem se u glavu Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted May 28, 2013 Author Report Share Posted May 28, 2013 do 8 jutros ga isprobavah.... nema jaci osecaj nego kad sanjas igricu hahhahaa.... kako je dobro sunce ti ... ne znam samo gde ima da se nadje onaj streetfighter 2 taj mi izgleda isto bolestan :p , bice valjda neka narodna verzija :p ajmo ajmo go go go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Ima i onaj pinball sa duke nukemom secam se one njegove "I got a balls of steel" :D jeee zaboravih kako se zove igra, imala je 3-4 table Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted May 29, 2013 Author Report Share Posted May 29, 2013 heh zove se duke nukem balls of steel , njega sam zaboravio da uvrstim u gore navedene , sad si me podsetio kako je to legendaran fliper bio :P hehehe... inace ovamo za sada star wars izgledaju najbolje i najigrivije, jos nisam dovoljno prosao kroz marvelove table i nisam prosao zen table ( tesla, v12 i onih par ostalih ). znaci stvarno nevera kolko dobri fliperi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 (edited) ahhh Edited May 29, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Pinball.FX2.Build.290513.incl.Epic.Quest.Table.DLC-SKIDROW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted May 31, 2013 Author Report Share Posted May 31, 2013 dobra je tabla , kao da igrate frp ( otvaraju se kvestovi, nalaze se unique itemi itd. ) igrao sam je jedno 30-ak min, nisam jos sve provalio , ali je bas brutalna .... go go go go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Al su se israli u svetu kompjutera 65 ocena:( Pa sa cim oni uporedjuju, 10 godina mladjim pro pinballom... Btw nisam dugo igrao mozda 2 sata, 60 milki mi je rekord na avengersima. Kolko ste vi najvise napravili? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Pa sa čime da ga porede? Sa Space Cadet-om ? Ja sam rešio da odigram opet TS da "operem ruke" od ovoga, neprijatan mi je osećaj strašno kad ovo igram, imam neku memoriju kako bi loptica trebalo da se ponaša još od TSa i kad ovo igram osećam se kao da su mi "teške ruke u snu" koliko je tromo i koliko loptica reaguje čudno Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 I sad mi se vise ne igra :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 ima na piratimaSorcerer's Lair Table DLCParanormal Table DLCFantastic Four Table DLCMarvel Civil War Table DLC Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 ufff narode ja od kako sam provalio za VirtualPinball ovo nisam upalio... na vp sam nasao sve legendarne flipere: Sacredstiff,medievel madness, terminator2, indijanu, white water, fisha tales, adams family, monster bash, tales of arabian nights, gateway 2, no fear, itd. skinuo sam ih 20-30 svi su PREBOLESNI !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Mislis visual pinball? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Pa daj neki link :) Gde, sta, kako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 http://www.vpforums.org/ Moram opet da skinem, igra mi se Twilight Zone :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Meni ne radi, otvorim onaj editor i selektujem mapu ali kad kliknem play izredja se 5-6 errora Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Uh dobre su ove table za pinbalfx. Fantastic four sam igrao jedno 4 puta 3 puta preko 50 mil, paranormal sam upravo 66 napravio od toga 60 sa jednom lopticom:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Na sorcerer liaru sa prvom lopticom 85 mil, 6 multibola 2 extra balla i u narednih 4 lopte jos 15 mil :((((((( Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 (edited) ja 44 milki -.- edit: 89 mil :D Edited July 17, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Jel vama ne smeta lag pri odzivu kontrola ili ja ne umem da podesim ili šta ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 instalirao sam Timeshock odmah pošto sam kvitao ovo samo da vidim da nisam odrtaveo i potpuno normalno se igram, pokrenuo sam i stanoviti Worms pinball koji ima tu negde sličnu fiziku i jednostavno nebo i zemlja koliko je odzivnije sve, ovde jednostavno kad pritisnes taster palica ne odreaguje nikad nikad nikad trenutno i sa najmanjim delay podešenim u opcijama table i dalje ne mogu da osetim bilo kakav "flow" igre dok pokušavam da istripujem koliko ranije treba da se stiska, ne mogu da se naviknem a uporan sam ko mazga, ono verovatno ja ne volim da igram filipere uopšteno a volim pro pinball instant fiziku a ovo je "realnije" pa me jebe... pojma. nemam. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 treba da napravimo pejdz samo sa skorovima xD da se ono zezamo malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Meni iz nekog razloga ponekad ne prihvati skor, tj ako igram tri puta za redom prihvati samo poslednji. Isto kad odem na scoreboard, prazno. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts