RUN.atheistP Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Jedan od najboljih undeadova svih vremena,covek koji je imao apm 80-120,za kog su pricali da ima najbolji micro na svetu,preminuo je u svojoj 24 godini. U sedmoj godini dijagnostikovan mu je redak poremecaj misica,koji nije uspeo da prevazidje. Veliki respect za velikog igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 RIP, dobar undead je bio.. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Rip Space. Jedan od 2 undeada koji su s tom rasom mogli da igraju i da prevazidju to sto je blizzard upropastio igricu. Tukao je najbolje sa najslabijom rasom i svaka mu cast na tome. 1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 jbte, sve neki gejmeri umiru u dvadesetim, tuga, rip:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted May 16, 2013 Author Report Share Posted May 16, 2013 lol,ne bih se slozio da je blizzard upropastio igricu,undead je potcenjena rasa,veoma jaka,i veoma neugodna,daleko da je blizzard upropastio undead-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 jbte, sve neki gejmeri umiru u dvadesetim, tuga, rip:( Iskreno, svi su bili bolesni od necega, a mozda je to i bio razlog zasto su poceli da igraju. Konkretno, mislim da je Space zato i poceo da igra ako se dobro secam. @ateist : Ne znam za sad, a koliko znam nije bilo peceva godinama, ali UD je uvek bio up rasa. Pogotovo protiv orka, zato je retko ko i igrao s njima. Jedinu prednost imaju protiv humana s nekim tajmingom. Mislim, pogledaj samo osvojene turnire, bas bas malo Undeadova je bilo #1. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 a što su protif elfa na dobrom delu mapa imali prednost, to ništa? :) ajd, nemoj whineovati par godina posle, keve ti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 (edited) Nauzimali su se turnira Undeadovi :) FroG uzeo blizkon (inace jacine kao domaci tft turnir), fov valjda eswc i Lucifer bese jos jedan i to je to :) Edited May 17, 2013 by zerox~ Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 kako te ne mrzi? :DDD Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 kao što ga ni ranije nije mrzelo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 kad sam u pravu nista me ne mrzi :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 ako prođemo kroz ceo forum, naćićemo manje od 10% tvojih postova gde si bio u pravu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Mislim da elfovima treba da zabraniti da komentarisu balans :) gde li je sad vodja slaninara da me podrzi :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted May 17, 2013 Author Report Share Posted May 17, 2013 ja te podrzavam,elf imbalance totalna... demon imba,dryad imba,dots imba,medvedi imba,sve sto zamislis je imba i jeftino do bola. (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Tako je :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Ajde sad još malo pričajte o jebenom balansu na rip topiku, ffs Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 da, pošto nam je Space bio ortak, i znali smo ga uživo, pa je ovo disrispekt ae savke ne seri leba ti 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted May 17, 2013 Author Report Share Posted May 17, 2013 hahaha lele vristim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenthumbs Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 gameri umiru mladi..R.I.P. ps:elfovi rulaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Ne umiru gameri samo idu offline jbg 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 vidi se da si iz lacarka . rip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts