Kurotresin@ Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 (edited) 1v1 svi klubovi Turnir ce biti igran na Play Station 3 konzolama , i svako ko ima svoj PS3 dzojstik neka ga ponese da ne bi kukali kako vam ne radi ! Maksimalan broj igraca : 32 Vreme : 30.06.2013. sa pocetkom u 11:00h Mesto odrzavanja turnira : KGB Igra : Pes 2013 PS3 Ucesce : 1000 rsd Prijave na 060/575-0766 Svako ce morati da uplati ucesce na ziro racun !!! 1.Dinarski: Ziro racun raifaisen banka: 265-0000000847406-62 primalac: Aleksandar Miric svrha uplate: uplata za PES turnir Raifaisen banka Devizni: RZBSRSBG RAIFFEISEN BANKA AD BEOGRAD, RS RS35265050000021997980 ALEKSANDAR (JOVAN) MIRIC GAVRILA PRINCIPA 013 INDJIJA REPUBLIKA SRBIJA Obavezno sacuvajte drugi primerak uplatnice. 2. KGB e-sport Igraonica (Ruzveltova 1, ispod Vukovog spomenika). (molimo vas da se najavite mailom ili putem telefona o dolasku u KGB radi uplate) 3. Moneybookers Name: Aleksandar Miric e-mail: sale@kgb-hq.com IMATE 6 UTAKMICA U GRUPI ... A AKO PRODJETE I DALJE SVAKO KOLO PO 2 UTAKMICE ! Grupa : Trajanje: Dve utakmice svako sa svakim po 10 min Raspolozenje: NORMAL Tim: Samo klubovi (mozete menjati klub) Ako 2 igraca imaju isti broj bodova gleda se medjusobni susret pa medjusobno vise golova ako je i to isto gol razlika u grupi ako je i to isto onda se gleda ko je postigao vise golova u grupi Knockout : Trajanje: Dve utakmice po 10 minuta Raspolozenje: NORMAL Tim: Samo klubovi (NE mozete menjati klub) NE VAZI GOL U GOSTIMA Ako bude nereseno igra se treca od 5 min samo sa penalima (bez Extra Time-a) Finale : Trajanje: Jedna utakmica od 10 minuta Raspolozenje: NORMAL Tim: Samo klubovi (mozete menjati klub) Extra Time, Penalty: YES, YES Prijavljeni (boldovani su uplatili ucesce) : 1) Milivojevic Stefan 2) Marko Macanovic 3) Radomir Paunovic 4) Djordje Milicevic 5) Stefan Slavkovic 6) Nemanja Popadic 7) Lazar Carapic 8) Dejan Urosevic 9) Ilija Popovic 10) Milos Markovic 11) Filip Panic 12) Stefan Jeremic 13) Luka Milosavljevic 14) Predrag Mamucevski 15) Marko Vignjevic 16) Nikola Janic 17) Aleksandar Savic 18) Joksimovic 19) Marko Dinic 20) Djordje Maksimovic 21) Mirko Perovanovic 22) Igor Durmic 23) Andrija Djurovic 24) Stefan Bogdanovic 25) Dalibor Markovic (Bijeljina) 26) Danijel Markovic (Bijeljina) 27) Dusan Lazarevic (Bijeljina) 28) Nikola Radovic (Bijeljina) 29) Bogdan Ilic 30) Dejan Markeljic 31) Cuckovic Miodrag 32) Nagrade : 1.mesto - 300€ + robne nagrade 2.mesto - 150€ 3.mesto - 50€ Grupe ce biti izvucene dan ili dva pre turnira , tako da ce svako znati kada treba da dodjem u igraonicu ONI KOJIMA GRUPA POCINJE U 08:00h DA SE NACRTAJU DOLE u 10:45 ! Edited June 20, 2013 by Kure. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted June 20, 2013 Author Report Share Posted June 20, 2013 UPLATE SE PRIMAJU DO 25og uvece ... 26og je izvlacenje grupa u igraonici KGB sve ce biti snimljeno kamerom najverovatnije a ko bude zeleo moze i da dodje da odgleda izvlacenje da se uveri da nema namestanja , dok je za 30i ovog meseca rezervisan pocetak turnira od 11h ... Tako da znate , i jos jednom da napomenem ovde moze da se prijavi i 100 ljudi ali prvih 32 koji uplate samo oni ce igrati turnir , nema nista na dan turnira , samo moze ranije u posti ili u KGB direktno da odnesete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted June 27, 2013 Author Report Share Posted June 27, 2013 Grupe su izvucene evo ih na slici ispod ... Ukrstanje je kao i u Delta City-u kada je takodje KGB organizovao turnir ... Ko je bio zna kako je , ko nije bio videce ( a-b , c-d / e-f , g-h ) , sastaju se ucesnici od 11 u jednom delu kostura , ovi od 13h u drugom delu kostura , uglavnom videcete sve na licu mesta ... ne odgovaram nikome ko ne igra turnir , ko igra ima PM ... GRUPE : http://www.dodaj.rs/f/3z/lx/SPdffud/grupe-za-kgb.jpgJos jedna stvar ... Ko igra u 11h , mora da dodje u 10:45h najkasnije da bi dobio akreditaciju i mogao da udje u igraonicu , jer niko osim igraca nece moci da udje unutra !!! Ko igra u 13h , neka bude dole u 12:45h takodje da dobije akreditacijuJos jedna stvar Poznato mi je da se pred svaki turnir u Srbiji ljudi zale za sidove (NOSIOCE) i koje kakve gluposti (tipa sto ja igram ujutru sto ne igram popodne? mene ste stavili na losije sonije!) i zbog toga se vise ne nerviram, nama je savest mirna , jer nista nismo mi pravili , izvlacili , vec dve devojke koje su bile u kaficu a bice i na turniru pa mozete sami da ih pitate (a mozete pitati i Andriju Djurovica jer on je bio sa mnom u tom trenutku na izvlacenju) ! Ljudi iz KGB-a i CM-a zajedno sa E-Fragom i sa mnom su se maksimalno potrudili da VAMA pruze turnir kakav do sada Srbija nije imala , nagradni fond kakav nije bio skoro za neki turnir, pozvao sam i ljude iz Bijeljine , dolaze ljudi iz Kg , Milanovca , znci nije samo Bg , imate prenose, slikanje, robne nagrade, spremne sonije sa uradjennim transferima i ko zna sta jos + od svega ovoga ja vam garantujem da niko nema nikakvu novcanu ili bilo kakvu drugu korist vec sve ide u organizaciju iskljucivo turnira!!!! Umesto da ste to uvideli i pozdravili, vi nadjete za shodno da pljujete po organizatorima turnira , a pogotovo po meni ... Nosioce , a i drugi sesir sam sastavio iz najbolje namere uz savete nekoliko igraca sa scene, ljudi koji su aktivni na sceni, a realno je da nisam morao ni to da radim (ali smo uradili (cela organizacija) da bi koliko toliko svi bili zadovoljni, sto je nemoguce ocigledno). Zato ljudi pustite price o nosiocima i ostalim glupostima dodjite da se druzimo da pobedjujemo - gubimo, da se radujemo i veselimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts