micairvas Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Pozdrav, krenuo sam pre 2 dana da igram diablo i vec imam problem. Pre par sati igrao sam u grupi sa nekim nabudzenim likom i on je sve ubijao za mene, cak semo bili ocistili neku mapu sa jednorozima i cveticima koji grizu :D Ja sam samo pratio lik je rokao. E sad imam problem, nakon toga pokusao sam sam da nastavim da resavam dalje svoje questove, medjutim od jednom su mobovi ojacali 5 puta, ubije me mob ko zeca. U cemu je fora, inace sam lvl35 i igram trenutno na nightmare, manje vise imam sve zute iteme :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Proveri pri biranju kvesta na koliko ti je podesen monster power. To je dole ispod kvest loga. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
micairvas Posted April 15, 2013 Author Report Share Posted April 15, 2013 Resio, hvala. To je bio problem..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts