Beli Eurokrem Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Nasao sam sebi zamenu za kuciste, tako da sad stavljam zaseban oglas za kuciste.Dakle moj Haf X, star oko godinu dana, bez ijedne jedine ogrebotine/traga, sa svim sto je doslo uz njega, sem kutije. Ne saljem, u centru sam BG, neko dodje,pogleda i nosi.U toku ove nedelje cu prebaciti sav hardver u novo kuciste, tako da bi za vikend mogao kupac da dodje i da ga nosi.Kao sto rekoh, perfektno ocuvano, kao iz radnje, mogu i da ga slikam po zelji, ali stvarno nema potrebe.cena 90e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted March 27, 2013 Author Report Share Posted March 27, 2013 s obzirom da sam nasao sebi kuciste u BG koje planiram da uzmem za 9200, dacu i mog hafa za te iste pare, dakle nista da zaradim, samo da smanjim obim kuciste zbog planirane selidbe uskoro : ) dakle , fiksna i konacna cena je 9200, nema cenkanja , 6-7k je manje nego u radnji : ) u pitanju je ovo kuciste btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 prodato, moze lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts