babaphet Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 uvek cu se smejati kad vidim ovaj klip :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Btw, na prodaju su -Orionov internet, godinu dana 16mb/1mb adsl ili ako imate uslov za optiku 24mb/1mb + neki nabudzeni ruter. E kakvi smo mi Srbi, i internet smo poceli da valjamo na sivo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Krivo mi je sto nije bilo meca 25cm i eu4ia, a fakticki su imali win vs infernitija i lose od matrixa i jedna i druga ekipa. Da je bio winner/loser sistem bilo bi bolje imo. Sve ostalo je vrh! :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Da je bio winner/loser sistem bilo bi bolje imo. Sve ostalo je vrh! :) +1 I nama je krivo, veruj mi. Edited April 24, 2013 by TimeIsMoney Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenadpro Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Krivo mi je sto nije bilo meca 25cm i eu4ia, a fakticki su imali win vs infernitija i lose od matrixa i jedna i druga ekipa. Da je bio winner/loser sistem bilo bi bolje imo. Sve ostalo je vrh! :) i steta sta nije bia okrsaj bg gogia i ns gogia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAitorA Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 ovde ce ti kupi neko to xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Ma ajde to je nesto do tebe bilo imas los internet :) Takav sam je odgovor dobio na steamu od doticnog FearSC ? njemu sve super radi to meni ne valja komp imam neke viruse u pozadini pa mi secka slika i izlaze bele linije po monitoru ! Dok je drugi savetovao da prdjem da zivim u BG jer seljacima iz provincije slabije radi net :) morao sam da se nadovezem :) inace steam je stvarno lose radio i pokusavao sam da vas uputim na to i pricao i pricao al dzaba :) bitno da je sve proslo ljudi se igrali neki uzeli pare i td .pozdrav nije steam nego stream, nego jesi vido sta je anonimus iz vranja uradio a??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 baš si ga zafrknuo sad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 shomi, bas si shashav e, shashavko heheeeeeee 2 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 pk marky :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts