Jump to content

Treba mi pomoc oko HB

nightmare23

Recommended Posts

Naime posle 5.2 verzije mi je novi HB radio i od pre 2 dana ne radi stalno mi izbacuje istu gresku

You have not selected a valid instance of WoW to attach to!

Please restart Honorbuddy and choose a valid instance of WoW to use Honorbuddy with!

This version of Honorbuddy only supports WoW Build #16669

You are currently on build #0

ako neko ima ideju o cemu se radi ili ako se sretao sa istim problem molio bih da mi pomogne

pozdrav

Ako imas legalnu kopiju HB-a ponudice ti update. Posle update, pre nego sto pokrenes HB iskljuci Professionbuddy. Narednih dana ce to da rese, tako da ce ovo vaziti 24h max.

Moras imati poslednju verziju Netframework. Poslednja verzija je .4 ako se ne varam.

Edited by Parlament ZOOM

• 4 weeks later...

izvinite za bumping old posts,

ali reko da odgovorim kako bi ostali koji imaju slican problem znali o cemu se radi..

KADA god hb zabaguje, (kada zabuguje tako sto si ti napisao pogotovu) sam odes u honorbuddy dir, zatim u settyings, i izbrises sve fileove u njemu.

Naravno sada ce raditi samo sto treba da odvojis par minuta kako bi podesio bot config i settings and tools u botu :)

(takodje sacuvajte key ,posto nece biti zapamcen)

Ovo sto se njemu desava je nista drugo nego 64 bitni klijent WOW-a koji ne radi sa HB. Ne mozes da se logujes preko launchera i to je to. Ides preko wow.exe. Jedino sto treba da brise je catch fajlove. Ali mu je p[roblem sa 64 bitnom verzijom koju HB ne prepoznaje.

• 4 weeks later...