Silencioo Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Dakle, 4 nas je i fali nam adc/mid/top, nesto od te tri role. Ako postoji neko ko je STVARNO dobar, da u potpunosti razume igricu i team play, a i da ima vremena i volje, neka mi se javi, probacemo pa da vidimo da li se uklapamo. p.s. pricam o pro igranju lola, ne o nekim zajebancijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Napravio sam topic za team recruitment, tu si napisao, i otvorio si jos jedan topic... Ima topic za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted February 9, 2013 Author Report Share Posted February 9, 2013 Nisam napomenuo da ja West u pitanju. Postovao sam kod tebe Erathrian, ali mi je potreban i poseban topic za ovo. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Onda onaj topic nema nikakvog znacenja. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dak1sha Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Evo da se javim, mada ne znam hocete li gledati ovo uopste. Nas 5 inace imamo tip, ali su moji saigraci u poslednje vreme malo neaktivni, a meni se igra nesto klanski. Igrao sam na eastu, imam i dalje tamo acc, ali sam od jednog klinca dobio acc za west pa sam poceo i ovamo. Poznajem jako dobro teamplay i primarna pozicija mi je adc, mada mogu da igram jako dobro i supporta, pa i junglera. Kontaktirajte me na email, daky_88@msn.com pozdrav, Darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeqtor Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Mogu ja Viktore da se igram sa vama? Solidno igram top :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Silencioo Posted February 13, 2013 Author Popular Post Report Share Posted February 13, 2013 Zao mi je Exekutore, ali u tim primamo iskljucivo fizicki spremne i zdrave likove, koji nemaju povisen broj kila, i bubuljica. Isto tako, potrebno je da mogu vise od sekunde da izdrze u obaranju ruke! :v 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaske-Gazim Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Adujte me pa mozemo da igramo, sada za tim ne znam bas malo mi je muka od te price... Ali sam nov na westu tako da uvek trazim igrace za play <3 Vakse in game nick 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts