kobrica2004 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 si ne neki novi fantom koji se pravi pametan a ? ... zaobidji me sa svojim glupim fora jer mi nisi ni najmanje interesantan ... Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 kobrice :D 1/4 pls :D salu na stranu drugari ova fora je matora koliko i stim ne kucajte nigde svoj user i pw osim ako nije oficijalan steam sajt, zapamtite ako je predobro da bi bilo istinito onda verovatno i nije :) zicpo. MY WISDOM HAS BEEN SHARED. 1 Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 kobrice :D 1/4 pls :D salu na stranu drugari ova fora je matora koliko i stim ne kucajte nigde svoj user i pw osim ako nije oficijalan steam sajt, zapamtite ako je predobro da bi bilo istinito onda verovatno i nije :) zicpo. MY WISDOM HAS BEEN SHARED. Pa gde si ti bucili :) jel si ziv ? :) jos tvoje "fore" drzim kao signu :) hahaha Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 hahahahahahaha dobro sam burazeru :D brate ja se ovoga ne secam izmislio si :D! kako si ti ovako JESI MI BOBAN :D Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
man1ak4SS Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 pravda za rowlanda! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 volim te 1 5 Quote Live and let die  Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Meni samo nije jasno kako moze neko da ti hackuje acc , pa majku mu valjda si dovoljno pametan da verifikujes mail na steamu pa ga povratis kasnije , isti fazon je pre bio i sa wow nalozima pa su ih ljudi vracali Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanha Posted January 17, 2013 Author Report Share Posted January 17, 2013 verifikovao sam ,ali to trazilo i mejl i sifru od mejla.Kao na steam community samo trazilo i mejl i ja usao i caopoz ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WYRR Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 pass od mail-a...tebra jesi mi dobar ,zasto bi ti iko trazio pass od mail-a a da nije prevara?au.... Quote The Creator.Teacher of the World. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanha Posted January 19, 2013 Author Report Share Posted January 19, 2013 pa sajt bio skoro isti kao od steam community. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 verifikovao sam ,ali to trazilo i mejl i sifru od mejla.Kao na steam community samo trazilo i mejl i ja usao i caopoz ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Zelim vam malo vise obrazovanja, a malo manje igrica :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 pa sajt bio skoro isti kao od steam community. sajt je uvek "skoro isti" al brate pogledas adresu i sve ti bude jasno ;) Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATA!!! Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 win pa sajt bio skoro isti kao od steam community. skoro ? :D hahahha WIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts