kobrica2004 Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 procesor: Intel Core2Duo E5300 ploca: MSI 41P-TM graficka : MSI GT220 1gb memorija : 2 GB DDR2 Kingston hard disk : 320 GB HDD ili 80 GB HDD Moze da se bira(cena ide dole) Kuciste + 500w napajanje Mis i tastarura Moguc dogovor za kupovinu vise od 1 racunara, imaju garanciju jos 7 meseci CENA : 160E 060/5 32 32 72 Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Pa bas i nije neka gaming konfiguracija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Јбг кантераши мисле да је једина игрица управо кантер па из тог угла ово јесте гејминг конфигурација :) 1 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 20, 2012 Author Report Share Posted December 20, 2012 Koliko moras da budes dokon u zivotu da postujes spamove po oglasima ? Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts