serpent Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Da si pratio u kom maniru su organizovani svi ostali turniri, video bi da se sve podrazumeva kao potpuno normalna stvar. Nazalost nisam igrao CS 1.6 pa nisam ni pratio organizaciju vasih turnira, hvala na odgovoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Onda da ti pozelim dobrodoslicu medju stare vukove. Neka te prati dobar frag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpent Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Onda da ti pozelim dobrodoslicu medju stare vukove. Neka te prati dobar frag. Mozda se nisam dobro izrazio, nisam posle 2003. igrao cs 1.6 :), igrao sam css (a pre toga 1.6) tako da sam tu negde vec medju prastarim vukovima XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shokica Posted December 14, 2012 Popular Post Report Share Posted December 14, 2012 BGDonLINE dolazi na turnir :D 3 Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKRBAE Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Još jedna ekipa iz BiH u najavi, imam samo jedno pitanje dal' će igranica ostat radit čitavu noć za nas koji nemamo smješta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Još jedna ekipa iz BiH u najavi, imam samo jedno pitanje dal' će igranica ostat radit čitavu noć za nas koji nemamo smješta? DEFUSE radi 00-24h :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted December 15, 2012 Author Report Share Posted December 15, 2012 ZAMOLIO BIH EKIPE DA UPLATE ODREDJENI IZNOS KAKO BI POTVRDILI UCESCE NE TURNIRU A TO JE 2.500 dinara. Vidimo se na turniru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Vidimo se na turniru jure. Srecno svima ! Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpent Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Imam jos par pitanja: 1. Da li ce biti pusteno da se vidi damage ili ne? 2. Da li sme Molotov? 3. Max nades 4? 4. Ako budu 3 grupe po 4 tima u playoff ide 6 timova, kakvo ce onda ukrstanje da bude (mozda bolje 4 grupe po 3 tima pa 8 id eu playoff)? 5. Da li ce se snimati demoi meceva? 6. Sugestija - da mozda koristite WarMod da bi igraci lakse mogli sami da startuju mec i sl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uroshinho Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Srecno svima ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Imam jos par pitanja: 1. Da li ce biti pusteno da se vidi damage ili ne? 2. Da li sme Molotov? 3. Max nades 4? 4. Ako budu 3 grupe po 4 tima u playoff ide 6 timova, kakvo ce onda ukrstanje da bude (mozda bolje 4 grupe po 3 tima pa 8 id eu playoff)? 5. Da li ce se snimati demoi meceva? 6. Sugestija - da mozda koristite WarMod da bi igraci lakse mogli sami da startuju mec i sl koliko ja znam molotov je dozvoljen, ne mroa da se stavi Warmod moze da se ubaci eBOT i sami igraci startuju... a na kraju krajeva dobijes rcon ukucas skriptu i startujes... nista to nije toliko strasno :))) Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpent Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 koliko ja znam molotov je dozvoljen, ne mroa da se stavi Warmod moze da se ubaci eBOT i sami igraci startuju... a na kraju krajeva dobijes rcon ukucas skriptu i startujes... nista to nije toliko strasno :))) Naravno da nije, ali poveden iskustvom sa par lan takmicenja, a i s' obzirom da znam kakva su cija znanja od igraca koji ce se pojaviti, uvek bude neko ko ne ume da startuje mec (da ne kazem da se na zadnjem Asus GF desilo da nemaju konfig ...), admini restartuju pogresan server i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 naravno da nece biti dozvoljeno videti demage lol :D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted December 18, 2012 Author Report Share Posted December 18, 2012 (edited) Imam jos par pitanja: 1. Da li ce biti pusteno da se vidi damage ili ne? 2. Da li sme Molotov? 3. Max nades 4? 4. Ako budu 3 grupe po 4 tima u playoff ide 6 timova, kakvo ce onda ukrstanje da bude (mozda bolje 4 grupe po 3 tima pa 8 id eu playoff)? 5. Da li ce se snimati demoi meceva? 6. Sugestija - da mozda koristite WarMod da bi igraci lakse mogli sami da startuju mec i sl Brate nece se videti dmg, molotov dozvoljen. bice verovatno 10 ekipa, sto znaci 2 grupe po 5. ukrstanja ili prva 2 idu dalje pa odma 1/2 ili prvi ide dalje , 2 iz A grupe ce igrati protiv 3 iz B grupe i obrnuto, nesto kao baraz. ako bude 12 ekipa. 3 grupe po 4 prva 2 idu dalje, i 2 najbolja treceplasirana idu dalje. i igra se 1/4. A sto se tice servera, vec su dignuti i oprobani, samo sto je bio novi update pa su poboljsali nesto, ali i to ce biti oprobano ovih dana :) Sve to ce biti objavljeno u petak, kao i grupe, posto jos nemam konacan broj ekipa. Edited December 18, 2012 by DEFUSE.Maksnet juricM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pVL Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 uPlayers? ne dolazi na turnir zbog finansijskih problema.. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 (edited) lepo smo uplatili Edited December 20, 2012 by grga Quote c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Ne razumem kako moze da bude 200 fpsa na dual-core procesor ... Ako je tako onda super mada iskreno mislim da ce fps biti oko 80-100 posto je na asusu sa i3 procesorom fps padao i do 110. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 (edited) meni je sve u zavisnosti od mape ,al ida kazem u najgorem slucaju sa dual 2 core @ 2.8GHZ,i 9800GTX+ i 4GB ddr2 ,fps npr na infu 110-170 dustu isto,mirage 170-200,jedino na trainu buljira bas :D tu je oko 90-120 :D naravno da se razumemo ,kad mi iskoci 3-4 lika i krene pucnjava i lomljava opadne na 70-80 :D ali ovako dok traje runda,i dok se pucam sa jednim,2 lika ,ne spada previse :D Edited December 20, 2012 by HogaRkbp Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post NYANEGREDO Posted December 20, 2012 Popular Post Report Share Posted December 20, 2012 Jel to znaci da je na turniru dozvoljeno da 2 lika najvise rasire sajt ? :D 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 a brate kao da kuci imate bolji fps... realno :)) Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Neko ima :D salim se naravno ne sumnjam uvek je defuse bio maximalno izbiljno organizovan tako da ce i ovaj put ;) hf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted December 20, 2012 Author Report Share Posted December 20, 2012 (edited) Negro rekoh vec da sam reinstalirao celu jednu masinu (kako ce i biti na turniru) i instalirao samo csgo i na mirage sam imao preko 220 fps u toku igre, odigrao sam par mixeva, odigrao je i klapche i radilo je stvarno jako jako dobro :) ali videcemo :P Iskren da budem UZDAM SE U GOJKA hahahahaah Edited December 20, 2012 by DEFUSE.Maksnet juricM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 puno ekipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 ^ troll! Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Negro rekoh vec da sam reinstalirao celu jednu masinu (kako ce i biti na turniru) i instalirao samo csgo i na mirage sam imao preko 220 fps u toku igre, odigrao sam par mixeva, odigrao je i klapche i radilo je stvarno jako jako dobro :) ali videcemo :P Iskren da budem UZDAM SE U GOJKA hahahahaah Jebo taj mirage koliko imas na trainu na otvorenom? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts