Jump to content

Ukoliko je neko zainteresovan :)


Recommended Posts

E-frag organizaciji potrebna je pomoc ljudi iz sveta SC-a kod nas pa vam iz tog razloga pisem ovaj post. Ne znam da li svi znate sta je to e-frag pa bi pre svega hteo to da vam objasnim :)

Šta je to E-Frag?

Ukoliko do sada niste pratili naš rad, putem našeg web sajta, Twittera, Facebook grupe ili naših klipova sa YouTube-a, ili jednostavno niste shvatili šta je to tačno E-FRAG, potrudiću se da Vam to objasnim u nekoliko rečenica.

U cilju popularizacije E-Sporta i gaminga u Srbiji i regionu, naš tim je započeo idejni projekat o stvaranju novog projekta, 2011. godine.

Danas, isti taj projekat – E-FRAG uspešno posluje i sarađuje sa poznatim kompanijama, igraonicama i zvučnijim imenima e-Sporta u Srbiji i regionu. Mi smo prvi elektronski medij koji prati sva dešavanja u Srbiji i regionu koja su vezana za gaming. Predstavljamo za Vas reportaže sa svih većih turnira u regionu, i sve to u cilju popularizacije gaminga u regionu.

Do sada smo učestvovali u organizaciji nekoliko turnira u Counter Strike-u, a propratili smo sve veće gaming događaje u regionu.

Svim igraonicama nudimo saradnju, a ukoliko želite da organizujete turnir, a treba vam pomoć u organizaciji, ili možda želite da E-FRAG organizacija medijski proprati vaš event, obratite nam se.

Naš doprinos nije ograničen samo na turnire i gaming manifestacije. Tu smo da podržimo, u zavisnosti od naših mogućnosti, i napredne ekipe koje se ističu u svojim igrama po turnirima, kojima treba naša podrška

To je ukratko bio opis organizacije u kojoj sam ja jedan od osnivaca. Sve ovo sam vam napisao zato sto trazimo zainteresovane ljude iz sveta SC-a kod nas koji bi na nasem sajtu vodili tu igru. Sve sto ima Counter-Strike (vesti,coverage turnira, strimove itd.), zeleli bi da ima i SC. Ukoliko ima neko raspolozen da nam pomogne u ovome moze slobodno da mi se javi na pm ili na mail marko@e-frag.net. Unapred hvala

Edited by mak1.

E-FRAG.NET

Link to comment
Share on other sites

Pa pricao si mi i za taj turnir sto je trebao u septembru da se pravi :)

ONfest.bg trebale su kvalifikacije za taj turnir da se rade, ali nam je bugarin otkazao sve jer nisu mogli da plate 50% puta i smestaja za nase igrace. CS 1.6, Dota2 i SC2 je trebao da se igra :)

E-FRAG.NET

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...