Jump to content

lg 42" lcd42lh3000, wildfire android

qwert00

Recommended Posts

1.

lg lcd42lh3000

best buy 2010 godine, full hd,hdmi...

Okacen kod mene na zidu.imam i kutiju od njega,bez stiropa iz kutije(ko jos cuva stiroporbiggrin.gif)

TV radi odlicno, star je oko 2,5 godine.Bez ikakvih problema i sl od prvog dana (jedino daljinskom ne rade najbolje 2-3 najcesce koriscena dugmeta- nisam otvarao niti cistio pa ne znam da li moze da se sredi)

planiram da uzmem veci TV.

samo licno u bgd.dodjete i testirate do mile volje(najbolje za vikend da se moze na miru testirati,jer ovo ipak nije igla da se uzima bez testiranja) - TV radi na ikom kablovskoj (imam i digitalnu tv). Takodje je i povezan sa kompom,pa mozete da vidite kako izgleda slika na kompu i kako radi.

Ako odgovara bukvalno ga skidamo sa zida i nosite gasmile.gif

cena ~400e (za kesh moze niza cena,ponude na PM).

Od zamena mi odgovara

-neka bolja grafika tipa 7850(560,660, 6850). Samo da nije bucna i da nije neki prevelik potrosac struje.Ne bi bilo lose da ima domacu garanciju

-neki bolji android telefon u vrednosti 150-200e. (npr Sony Xperia™ U i sl..nesto dovoljno bolje od mog starog wildfire-a).domaca garancija veoma bitna i po mogucstvu da nije previse star

-amd/intel racunar, sa ddr3 memorijom i sata hdd.idealno i sa int grafikom (am3,1155,1156...)

-neki jefitniji 21-22 inc LCD monitor

- manji jeftiniji lcd tv tipa 24-26 inch(mogu i one krsh vox i sl marke, samo da radi oksmile.gif)

prednost je zamena za kesh ili za neki noviji android jer menjam i moj stari mob:)

2.

wildfire android, crni, iz vip-a, garancija istekla cini mi se(iako je mozda i ostalo jos nesto malo garancijie). imam i kutiju,punjac, slusalice nikad nisu koriscene

postoje tragovi koriscenja na masci telefona iako je u futroli kad se ne koristi od prvog dana.od prvog dana je kod mene-od kad je uzet u vip-u.

nikad rutovan i sl.koriscen samo zvanicni android i update-i koji su dolazili

-moze zamena za bolji android vrednosti do 150-200e

ponude na pm.Iskljucivo licno u bgd!Bez slanja i sl.Licno uz obostranu proveru(ako je u pitanju zamena)

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

• Create New...