DuHast Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) Poštovani igrači, u nastavku teksta možete naći grupe i raspored igranja za ovogodišnji ASUS Gaming Festival. Sistem takmičenja u sve 3 discipline je takav da se dva prvoplasirana tima iz iste grupe ne mogu sresti do finala. Counter Strike 1.6, za razliku od turnira na kojima smo navikli da je ukupan broj ekipa stepen broja 2 ( 8, 16, 32), imamo izmenu, 28 ekipa, 7 grupa. Grupa F će svoje grupno takmičenje odigrati u Internet Cafe-u KGB, ulica Ruzveltova 1, ispod Vukovog spomenika. Zarad cilja da se ispoštuju sve ekipe koje su se prijavile, molimo za razumevanje. Ekipe grupe F koje prođu dalje, nastavljaju svoje takmičenje u Domu omladine. Sve učesnike, koji ne prođu grupe, bodrimo da se u nedelju pojave u Domu omladine, zarad pojedinačnog takmičenja čiji pobednik za nagradu dobija monitor. O detaljima na licu mesta :) U grupama se igraju mape de_dust2, de_inferno i de_nuke (raspored mečeva u grupi biće predočen u daljem tekstu, u odeljku RASPORED igranja). DOTA2 i CS:GO takmičenja će se obaviti u sistemu 3 grupe po 4(3) ekipe. Dve prvoplasirane iz svake grupe čine 6 ekipa koje će učestvovati u 1/4-finalu, dok će poslednje 2 ekipe biti najbolje 2 trećeplasirane ekipe. Ponavljam, sistem takmičenja u sve 3 discipline je takav da se dva prvoplasirana tima iz iste grupe ne mogu sresti do finala. Takođe, trećeplasirane ekipe koje se budu našle u 1/4-finalu, neće igrati protiv ekipa iz svoje grupe u tom rangu takmičenja. Counter Strike 1.6 GROUP A DEFUSE SBC KVG SRSUA GROUP B iNation clan+ inactive RMK GROUP C SUM AEON FLUX tranquliliti KARINDZAJ GROUP D BGDoNline R5 resistance NUM. GROUP E MK TLG BechmenCrewHell ZU GROUP F FU pdm FUBR Waiting_List_1 GROUP G SWORDFISH QM CONTROL PRE-FIRE DOTA 2 GROUP A Bajini Puleni Hello Moto wacap. Team of Rage GROUP B 25cm Cac Akacuku Ruka Brza od Zvuka GROUP C Inferniti international Bans pgg+4 POT-ATO Counter Strike : Global Offensive GROUP A KGB CMSTORM FodGaming.hu GameAgents Quick Play GROUP B FTW PlayMore CROCERZ GROUP C DEFUSE InfectedBGD MyDGB RASPORED IGRANJA Subota Counter Strike 1.6 09:00-12:00 GROUP A/GROUP B/GROUP C 10:00-13:00 GROUP F (KGB) 12:00-15:00 GROUP D/GROUP E/GROUP G 15:00-16:00 1/8 finala BO1 X1vX3 / X2vX4 de_dust2 X1vX2 / X3vX4 de_inferno X1vX4 / X2vX3 de_nuke U eliminacijama se koristi sistem banovanja mapa. BO1 - ban/ban/ban/ban/ban/ban. BO3 - ban/ban/ban/ban;BAN3;BAN2. Poslednja 2 bana znače da će se BAN3 mapa igrati u slučaju da je potrebno igrati 3. mapu, a BAN2 će se igrati kao druga mapa serije. Mapa koja preostane u poolu, igra se prva. DOTA 2 16:00-19:00 GROUP A/GROUP B/GROUP C 19:00-20:00 1/4 finala BO1 X1vX3 / X2vX4 X1vX2 / X3vX4 X1vX4 / X2vX3 CS:GO 20:00-23:00 GROUP A/GROUP B/GROUP C 23:00-00:00 1/4 finala BO1 X1vX3 / X2vX4 X1vX2 / X3vX4 X1vX4 / X2vX3 I u grupama i u eliminacijama se obavlja sistem banovanja mapa. Grupa/BO1 - ban/ban/ban/ban. BO3 - ban/ban;BAN3;BAN2. Poslednja 2 bana znače da će se BAN3 mapa igrati u slučaju da je potrebno igrati 3. mapu, a BAN2 će se igrati kao druga mapa serije. Mapa koja preostane u poolu, igra se prva. Nedelja Counter Strike 1.6 09:00-10:00 1/4 finala BO1 10:00-13:00 1/2 finala BO3 13:00-16:00 Finale/3rd place BO3 DOTA 2 10:00-13:00 1/2 finale no1 BO3 13:00-16:00 1/2 finale no2 BO3 16:00-19:00 Finale/3rd place BO3 CS:GO 16:00-18:30 1/2 finala BO3 18:30-21:00 Finale/3rd place BO3 21:00 Dodela nagrada Edited November 16, 2012 by DuHast Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolemon Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Tim grupe B za Dotu 2 nije Akacuku vec Akatsuki >.> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedica Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) nvm Edited November 14, 2012 by cedica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale.kgb Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Kad izadj lineup ekipa, zamolio bi sve da posalju ispravke u timovima i nazivima. Ne zamerite, veliki je to broj :) Quote Fear is in the eye of the beholder . Don't let it be you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) kada se grupe zavrse po kom sistemu se nastavlja takmicenje? evropsko prvenstvo fazon (ko izgubi ispao je,recimo bo3 sistem takodje) ili po sistemu loser braketa (najucestaliji sistem u doti zadnjih par godina ujedno i najrealniji) ovo je pitanje za dotu2 naravno :) edit : glup sam i slep sam sry for spam Edited November 15, 2012 by Luci-_- 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) Malo je ne fer da je 1/4 finale bo1 ali kontam da ne bi bilo vremena za drugacije, mada ko zna Edited November 15, 2012 by JovaTAJD 2 Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted November 15, 2012 Author Report Share Posted November 15, 2012 (edited) Exactly :( kada se grupe zavrse po kom sistemu se nastavlja takmicenje? evropsko prvenstvo fazon (ko izgubi ispao je,recimo bo3 sistem takodje) ili po sistemu loser braketa (najucestaliji sistem u doti zadnjih par godina ujedno i najrealniji) ovo je pitanje za dotu2 naravno :) edit : glup sam i slep sam sry for spam Malo je ne fer da je 1/4 finale bo1 ali kontam da ne bi bilo vremena za drugacije, mada ko zna Na ovo sam mislio :) Edited November 15, 2012 by DuHast Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 ovaj turnir krece u 8pm, np :) ako opet ispostujete satnicu kao prosle godine svaka vam cast :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 meni samo nije jasno ko se s kim tu posle ukrsta, jer ako se npr A1 ukrsta sa B3 i B1 sa A3 sta onda prva ekipa iz C dobija kao protivnika? A2,B2? Sto je totalna glupost jer ce onda imati znatno tezi posao nego ove 2 ekipe u tom 1/4 finalu... jos je bo1 :S Nebitna prica skroz ali me bas zanima kako ste to zamislili a da ne bude diskriminacije pojedinih ekipa i da turnir, sto je poenta svega, bude pravedan 1 Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 meni jedino sto smeta je sto je cetrvrt finale bo1,i faktor srece moze da pobedi u nekom scenariju (outpick,trenutni outplay,momentum itd) bolje da ste stavili 4 grupe po 3 i da prva dva idu dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 meni jedino sto smeta je sto je cetrvrt finale bo1,i faktor srece moze da pobedi u nekom scenariju (outpick,trenutni outplay,momentum itd) bolje da ste stavili 4 grupe po 3 i da prva dva idu dalje... Za početak, taj scenario oduzima po 1 mapu ekipama u grupi. A ništa od toga što si naveo : outpick, trenutni outplay, momentum, ne zavisi od faktora sreće. meni samo nije jasno ko se s kim tu posle ukrsta, jer ako se npr A1 ukrsta sa B3 i B1 sa A3 sta onda prva ekipa iz C dobija kao protivnika? A2,B2? Sto je totalna glupost jer ce onda imati znatno tezi posao nego ove 2 ekipe u tom 1/4 finalu... jos je bo1 :S Nebitna prica skroz ali me bas zanima kako ste to zamislili a da ne bude diskriminacije pojedinih ekipa i da turnir, sto je poenta svega, bude pravedan Vrlo je jednostavno, dve najboljeplasirane ekipe iz iste grupe se ne mogu sresti do finala. Takođe, 2 ekipe iz iste grupe se ne mogu sresti u 1/4finalu. Uzdravlje. Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 nista ti mene nisi razumeo prijatelju ali nema veze, videcemo sutra :) Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) Nista nisi objasnio :D Recimo da je ovako: A1 B1 C1 A2 B2 C2 A3 C3 Objasni nam samo ukrstanja za 1/4 finale u ovom slucaju na primer. Edited November 16, 2012 by JovaTAJD Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Hoce biti strima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c[r0]w Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Jel zna neko neke rezultate ? Ili neko mesto na kome bih mogao da vidim iste ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MomakSaSela Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 http://www.dotatalk.com/asus-gaming-festival-and-dota-2-tournament/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Uf, kad neznanje prosto izlazi iz clanka... Mislim da je infernity imao i vise sansi u drugoj partiji nego u prvoj, a u clanku se prica upravo suprotno... Nego da se zahvalim orgama turnira, pre svih Du-u koji je, kao i uvek, odradio odlican posao. Jedine zamerke: mali stolovi i tastature koje su jos od WCG-a 2007-me forsiraju na turnirima (sa dodatnim dugmicima pored poslednjih dugmica sa leve strane), na sta dosta ljudi nije naviknuto. U svakom slucaju organizacija je bila na nivou, to je najbitnije i nadam se da ce gaming festival opstati duzi niz godina i postajati sve veci i veci. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Malo je ne fer da je 1/4 finale bo1 ali kontam da ne bi bilo vremena za drugacije, mada ko zna Jovo ti kao da si ga predosetio :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts